Tillbaka i Halmstad

 Hejsan!
 
I måndags kväll efter att ha fikat hos famo, bestämde jag mig för att köra tillbaka till Halmstad igen. Istället för att åka tidigt på tisdags morgonen. Det är inte lika skönt att köra så långt i mörker, men det var väldigt skönt att inte behöva stressa och dessutom kunna sova längre på morgonen.
 
Igår jobbade jag nästan hela dagen, även idag jobbade jag, men slutade vid 18 redan! När jag kom från jobbet, började jag och Filip laga mat direkt. Det blev korvstroganoff, supergott och blir gott som matlåda också!
 
När maten var klar, uppäten och ihop plockad gick vi en sväng för att bli av med panten vi hade i skåpen, men också för att köpa bregott som var slut immorse när vi skulle äta frukost. 
 
Resten av kvällen har bestått av lite idol och serien Vänner. Snart måste jag dock försöka somna, eftersom jag börjar 06 imorgon bitti, som även är sista jobbdagen för denna veckan. Så himla skönt!
 
Hoppas ni haft en bra dag!
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - malinjogård.com

Fantastiska bilder, man ser det på ett helt annat sätt genom en annans lins. Det ser ut som "värsta obygden"...och vilken ljus snigel, mutation?

Svar: Tack så mycket, det är ett fantastiskt fint ställe! Ja, det var våran tanke också, vi såg dock ett tiotal i samma färg. 🤔🐌🐌
Ellenor Glamocak