22 april 2018

En bra helg

Allmänt

Hejsan!
 
Denna helgen har varit väldigt bra, men också gott väldigt fort. Vädret har varit fint hela helgen. Vilket har inneburit en del längre promenader och bara försökt att sitta ute och samla D-vitamin. Det har varit skönt.
 
Igår när vi var ute, gick vi förbi stan och åt buffé på Lotus, vilket var väldigt gott!
 
Idag hade vi storstädning av hela lägenheten. Verkligen storstädning. Vi skurade golvet, torkade av alla dörrar/luckor, putsade fönster osv. Vilket känns skönt att ha det gjort nu när våren är här. 
 
Nu under kvällen har vi gjort oss lite pannkakor och skypeat med Olle!
 
Snart måste jag försöka sova, för imorgon ska jag gå upp 05 för att jobba. Känner redan nu att jag absolut inte kommer somna i tid. Men några timmars sömn kan jag försöka få iallafall. 
 
Har ni haft en bra helg? 
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 

20 april 2018

Picknick 🍓

Allmänt

Hejsan!
 
De senaste dagarna har jag försökt vända tillbaka dygnet, eftersom jag har jobbat dag denna veckan. Vilket inte har gått jättebra. Men igår natt fick jag väldigt bra sömn, vilket var välbehövligt. 
 
Igår fick jag dessutom ledigt, eftersom en utbildning vi skulle gått på blev inställd. Då bestämde Filip och jag att vi istälet skulle hitta något fint ställe att ha en liten picknick på. Vilket vi gjorde. Det var vid en sjö som ligger en mil utanför Halmstad ungefär. Vi kommer definitivt vara där mycket i sommar.
 
Vi var där i lite över två timmar kanske, innan vi åkte hem för att hinna innan fyra-rushen. 
 
Vi packade upp våra grejer när vi kom hem, samt lämnade av Smulan innan vi gick ut igen. Sedan gick vi ut en runda till. Man vill vara ute hela tiden när vädret är så fint!
 
Idag ska det vara 20 grader varmt. Och jag jobbar 11-19, det suger ju lite. 
 
Nu ska jag äta lite frukost. Ha en fin fredag!
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 
Hejsan!
 
Igår fick vi för oss att åka till Hallarna på eftermiddagen. Vi testade att äta på Food Market, som finns där inne. Vi tog en tryffel burgare med pommes och cola, vilket var väldans gott! 🍔🍟
 
Efteråt gick jag till salong Vacker för att ta en drop-in tid och klippa mig. Klippte av ganska mycket, ungefär en decimeter. Jag är välidigt nöjd med hur det blev! Så nu är håret fint och fräscht inför sommaren. 💇🏻‍♀️
 
Natten på jobbet gick helt okej. Vi var två man kort. Och mellan 04-06 mådde jag inte alls bra. Vilket gjorde att det var lite svårt att få saker gjort. Men det gick bra sen ändå. Inatt hoppas jag det blir bättre dock.
 
Idag vaknade jag vid ett ungefär, vi åt lite frukost, sedan begav vi oss ut. Vi gick på Prins Bertils stig, vilket var första gången för oss. Men det kommer nog bli vår nya favorit slinga att gå här. Iallafall under det varma halvåret!
 
Nu måste jag försöka få lite sömn innan jobbet ikväll. 
 
Puss och kram