Hejsan!
 
De senaste morgnarna har Smulan jamat tills vi vaknat vid fem, sen igen vid åtta. Vilket har resulterat i att man inte vaknat helt utvilad någon dag direkt.  Därför passade det bra att vara lite ledig idag för att ladda upp inför jobbhelgen.
 
Efter frukosten, plockade jag i ordning lite här hemma. Satte mig sedan vid datorn och läste lite i väntan på att vädret skulle bli lite finare ute. 
 
Vi gjorde oss lite lunch innan vi tog på oss kläder för att gå ut en längre runda. Idag var jag nämligen sugen på att se om alla fina rosa träd Halmstad faktiskt har, hade börjat blomma. Vilket dem hade, för fullt! Man blir så glad av det. 
 
Vädret var dock inte jättestabilt idag, därför blev det knapt två timmar vi var ute och gick innan regnet började falla. 
 
Ikväll kollar vi bara lite TV och myser. För sen jobbar jag lördag - måndag. Lönehleg är det också. Så ikväll vill jag bara ta det lugnt. 
 
Ha en fin helg!
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

24 april 2018

Tigerkaka

Allmänt

Hejsan!
 
Idag har jag haft en ganska produktiv dag känns det som. Jag har varit ledig hela dagen, där med hunnit göra det mesta jag ville få gjort. 
 
Jag började redan igår att kolla igenom bilder som jag vill få framkallade och det var det första (efter frukost) jag började med idag när jag gick upp. De flesta av bilderna jag framkallade idag är sådana som jag ska ge bort till folk, därför valde jag med lite mer omsorg. Samt jag har heller aldrig beställt från denna sidan innan. Så jag ville inte beställa för många om jag inte är nöjd med dem. Vi får se hur dem blir när dem trillar ner i brevlådan!
 
Efter jag hade varit duktig och skickat efter bilderna, satte jag mig ner och kollade två dokumentärer. När jag började kolla på min andra dokumentär varvade jag även med att gå ner och tvätta våra täcken i sängen, samt alla sängkläder. 
 
När jag hade fått i mig lite lunch begav jag mig ut på en liten promenad. Vädret har inte varit jättefint idag, men friskluft är alltid skönt!
 
Väl hemma igen ställde jag mig och bakade mig en tigerkaka. Som vi precis provsmakade och den blev prima!
 
Men innan vi provsmakade kakan var vi ute på en kvällsrunda med smulan. Vi ska försöka få in en rutin med att gå en 20-30 minuters promenad med henne samma tid, varje dag. Utöver våra andra triper vi tar med henne på. Men det är svårt att få till samma tid varje dag, när jag jobbar så olika. För vi vill ju helst gå ut med henne ihop. Fast det inser vi ju inte kommer funka alltid.
 
Nu ska vi strax fixa täcken i sängen, som jag hoppas är helt torra nu. För att sedan kolla några avsnitt av the Walking Dead!!
 
Imorgon jobbar jag 11.45-21.15, partyy. 
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 

22 april 2018

En bra helg

Allmänt

Hejsan!
 
Denna helgen har varit väldigt bra, men också gott väldigt fort. Vädret har varit fint hela helgen. Vilket har inneburit en del längre promenader och bara försökt att sitta ute och samla D-vitamin. Det har varit skönt.
 
Igår när vi var ute, gick vi förbi stan och åt buffé på Lotus, vilket var väldigt gott!
 
Idag hade vi storstädning av hela lägenheten. Verkligen storstädning. Vi skurade golvet, torkade av alla dörrar/luckor, putsade fönster osv. Vilket känns skönt att ha det gjort nu när våren är här. 
 
Nu under kvällen har vi gjort oss lite pannkakor och skypeat med Olle!
 
Snart måste jag försöka sova, för imorgon ska jag gå upp 05 för att jobba. Känner redan nu att jag absolut inte kommer somna i tid. Men några timmars sömn kan jag försöka få iallafall. 
 
Har ni haft en bra helg? 
 
Puss och kram