Blå himmel

Hejsan!
 
I måndags var vädret helt fantastiskt. Därför valde vi att inte åka tillbaka till Hlamstad förän på eftermiddagen. Vilket var helt rätt! Vi var mest ute och gick hela förmiddagen. Jag passade även på att gå en sväng med Pixi, som börjar bli väldigt gammal och skrumpen nu. Men hon skuttade på bra!
 
Både måndag och tisdag har jag jobbat 21-06. Vilket jag har gjort ihop med en av mina bättre kompisar på jobbet, så tiden har gått väldigt fort. Idag var det även möte på jobbet 14-16, jag hade inte gått dit om det inte var för att jag självmant vaknade vid 11.30. Annars hade jag sovit istället!! 😅 
 
Men när klockan närmade sig halv sex så kunde jag inte hålla ögonen öppna mycket längre, utan somnade. Vaknade sen igen vid halv nio kanske? Filip och jag gick ute en sväng, sedan gjorde vi middag till oss. 
 
Nu har vi suttit och spela lite lol, men jag ska strax sätta mig för att kolla lite serier.  Nu är jag ledig onsdag och torsdag, vilket är skönt!
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Igår var vi ute och gik i nästan två timmar. Och krokusar finns det iallafall gott om i Halmstad. Vi hittade ett hel hav av vita och lila korkusar.