Tigerkaka

Hejsan!
 
Idag har jag haft en ganska produktiv dag känns det som. Jag har varit ledig hela dagen, där med hunnit göra det mesta jag ville få gjort. 
 
Jag började redan igår att kolla igenom bilder som jag vill få framkallade och det var det första (efter frukost) jag började med idag när jag gick upp. De flesta av bilderna jag framkallade idag är sådana som jag ska ge bort till folk, därför valde jag med lite mer omsorg. Samt jag har heller aldrig beställt från denna sidan innan. Så jag ville inte beställa för många om jag inte är nöjd med dem. Vi får se hur dem blir när dem trillar ner i brevlådan!
 
Efter jag hade varit duktig och skickat efter bilderna, satte jag mig ner och kollade två dokumentärer. När jag började kolla på min andra dokumentär varvade jag även med att gå ner och tvätta våra täcken i sängen, samt alla sängkläder. 
 
När jag hade fått i mig lite lunch begav jag mig ut på en liten promenad. Vädret har inte varit jättefint idag, men friskluft är alltid skönt!
 
Väl hemma igen ställde jag mig och bakade mig en tigerkaka. Som vi precis provsmakade och den blev prima!
 
Men innan vi provsmakade kakan var vi ute på en kvällsrunda med smulan. Vi ska försöka få in en rutin med att gå en 20-30 minuters promenad med henne samma tid, varje dag. Utöver våra andra triper vi tar med henne på. Men det är svårt att få till samma tid varje dag, när jag jobbar så olika. För vi vill ju helst gå ut med henne ihop. Fast det inser vi ju inte kommer funka alltid.
 
Nu ska vi strax fixa täcken i sängen, som jag hoppas är helt torra nu. För att sedan kolla några avsnitt av the Walking Dead!!
 
Imorgon jobbar jag 11.45-21.15, partyy. 
 
Puss och kram