Hejsan! 
 
Jag har har nog inte nämnt något om detta här på bloggen. Men folk omkring mig vet i alla fall. Idag var det äntligen kursstart. Som jag längtat. 
 
Två hela år har gått, sedan jag gick i skolan. Vilket har varit väldigt skönt. Men mest väldigt konstigt för att vara mig, för jag älskar att gå i skola. Så jag har varit exalterad över detta sedan mars ungefär, men de senaste två veckorna har nästan varit olidliga, haha för min familj runt omkring mig då. Som behövt lyssna på mitt tjat hela tiden.
 
Så vad ska jag läsa kan man ju undra då. Jo jag ska läsa programmet Skog och träteknik ingenjör, vid Linneuniversitet i Växjö. På distans. Åtminstonde första året, sedan får vi ser hur jag gör. Men eftersom min familj bor här, kommer jag kunna vara med på många träffar som som campuseleverna går på. Vilket kommer bli perfekt. 
 
Idag var alltså första dagen, vilket var en perfekt  första dag. Vi gick igenom programmet, var ute på en lite promenad och gick igenom en massa träd. På både svenska och latin. Grillade lite korv. Sedan åkte vi på studiebesök på J.G.A. Vilket gjorde att man efter idag känner ganska väl om det är den utbildningen man tänkt sig eller inte. Jag känner att den verkar vara perfekt!
 
Jag ska just nu göra lite hemmagjord pizza till mig och pappa, ganska sent blev det. Sedan ska jag sätta mig och PLUGGA lite...wow, som jag längtat efter att kunna sitta och göra det lite när jag känner för det!! 😏
 
Imorgon ska vi åka iväg 8.00 på exkursion. Ska bli himla kul, hoppas bara inte det kommer ösa ner hela dagen. 
 
Puss och kram
 
 
(null)


Rickard

Lyllos dig! Själv måste jag vänta ända tills på måndag innan min drar igång... Suck suck suck!

Kul att det kändes bra för dig :)

Svar: Ellerhur! 😉 Men helgen går fort, du får försöka ta in och njuta av dem sista dagarna utan plugg på ett litet tag 😄

Ja! Hoppas du kommer gilla din kurs. 😊
Ellenor Glamocak

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress