Sista dagarna hemma i Småland

Hejsan!
 
Jag har ej uppdaterat bloggen nu på två veckor. Men jag vill ändå dokummentera mina bilder och minnen jag har. Så därför kommer ett litet inlägg här, som jag skrev för 16 dagar sedan ungefär...men aldrig orkade fixade bilderna till osv.. 😅
 

27/7 - 2018
 
Sista dagarna hemma i Småland bestod av ännu mera bad i vår mysiga sjö. Filip och jag tog en promenad på en utan mina favoritrundor jag har hemma. Det var första gången jag gick den utan Pixi. 
 
Vi var även och grävde fram tre stycken små kattungar som bodde i sågspånen under sågverket. Som gjorde att pappa ej kunde såga, men också att dem andades in en massa spån, vilket inte är så bra. Vi visste inte riktigt hur vi ville göra med dem. Eftersom deras mamma är vildkatt och ej går att ta in. Men samtidigt hade vi ej hjärta att ta dem ifrån henne, för att själva flaskmata dem så de blir tama och får en chans till att få mänskliga famljer i framtiden. Istället fixade vi i ordning Pixis gamla hundkoja och la dem där inne till henne. VIlket hon verkade vara nöjd över, eftersom de fick vara kvar där. 
 
På söndagen passade vi även på att träffa Olle lite snabbt en sista gång innan vi skulle åka tillbaka till Halmstad och han till Uppsala. Vi träffades i Älghult där vi åt glass och tog ett bad bara. Det var trevligt.
 

Måndagen började jag jobba 06 och kom hem vid fyra ungefär. Filip skulle gå till tåget vid halv sex på kvällen ungefär. För att vara hemma hos sin familj den veckan. Ungefär tio minuter efter att han hade gått, blev jag sjuk. För då spydde jag, sedan låg jag utslagen här hemma i nästan 48 timmar. Vilket inte var kul. Speciellt inte när jag var helt själv OCH det var 30 grader i lägenheten mitt på dagen. 🙃 Men på onsdagen var jag någorlunda pigg igen. Därför åkta jag direkt till stranden med en kompis för att pigga till lite, efter att ha legat inlåst hemma själv. 😅
 
Hoppas ni har haft en bättre start på veckan än vad jag har haft.
 
Puss och kram