Vecka 32

Hejsan!
 
Förra veckan började jag med att jobba till 23 på måndagen. Sedan var jag ledig i fyra dagar isträck. Därför åkte jag och fille hem till hans familj på tisdagen. Även om i enbart var där i fyra dagar, hann det med ganska mycket. 
 
Tisdagskvällen började lite tråkigt, samtidigt som att det var bra att det som hände, hände. För då kanske det kan komma i rullning att det börjar ändras till det bättre. Men filles syter och jag hann med att ta ett litet kvällsdopp ihop iallafall, vilket var trevligt. Men mycket mer än så gjorde vi inte på tisdagen!
 
På onsdagen hade vi bestämt oss för att åka hela familjen, ner till filles morfars sommarstuga. För att bada, umgås och vindsurfa lite. Vädret blev inte jättefint, med det var tillräckligt för att vi kunde testa att vindsurfa. Vilket var supersvårt, men super kul! 
 
På eftermiddagen/kvällen kom äntligen en redig regn och åskskur. Vilket var så härligt och efteråt steg en vacker dimma från markena!
 
Torsdagen var vi uppe vid åtta för att äta frukost innan jag och fille skulle ta bilen ner till hans morfars sommarstuga igen, för att åka ut med båten och fiska. Klockan gick fort och klockan blev 13. Då kände vi oss nöjda och hungriga. Filip och jag rensade fisken, medan hans morfar gjorde lite lunch till oss.
 
Efter vi hade ätit, kom resten av familjen dit. Vi solade en del, vindsurfade ännu mer och badade. 
 
Påvägen hem, tog jag, fille och hans syster en egenbil och vi stannade vid en gammal gruva som ligger ut med vägen hem. Vilket var lite spännande och bra avslut på en bra dag. 
 
Fredagen blev lite mer av en chill-dag. Vilket behövs det med. På eftermiddagen gav vi oss ut hela familjen på en promenad dock. Filip, hans syster och jag hade nämligen tänkt att vi skulle klättra i en liten grotta som finns i närområdet. Därför behövde vi ha med hans föräldrar ifall vi skulle fastna eller behövde bli uppdragna. 
 
Det var lite trångt och svårframkompligt i grottan, men det var ett lite lagom roligt äventyr. Det gick dock ej ha med varken kamera eller mobil in i grottan, då ingången var så liten..så bilderna vi fick ser inte alls så tuffa ut som det faktiskt såg ut när man var där inne. Dessutom var det inte mycket till ljus där inne. Men som tur är, har vi ju bilderna kvar i våra huvuden. 😉
 
Vid 11 på lördagen vinkade Filip och jag hejdå för att köra tillbaka till Halmstad. Jag hann precis äta och byta om när vi kom hem, innan jag åkte till jobbet för att jobba 14-23. Vilket jag även gjorde på söndagen.
 
Denna veckan var vädigt bra. Det bästa med hela veckan var nog dock att jag sov i ca 7 timmar helt ostört, utan att vakna en enda gång. Nergosad under ett tjock täcke dessutom. För äntligen har temperaturen sjunkit till lite mer behagliga grader under nätterna. Det är så underbart. 
 
Min kropp är dock ovan vid att sova så länge och jag känner mig nästan tröttare nu o dagarna än vad jag gjorde innan. 
 
Hoppas ni haft en lika bra vecka. Och att ni är lika glada som jag över att det inte är lika varmt längre. 
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Såhär smal var ingen till grotten vi gick i på fredagen. Redan där trodde jag vi skulle behöva ge upp. 😅