Vecka 33 & 34

Hejsan!
 
Efter sommaren förra året, så blev jag besviken när jag kollade över bloggen och hur lite inlägg det hade blivit under juli och augusti. Jag kunde ej förstå hur det kunde bli så, eftersom jag tog så mycket bilder under sommare och gjorde en massa. Men det är ju just det, att man hinner inte med när tiden går så fort som den gör under sommaren. För nu blev det exakt lika dant denna sommaren, vilket är helt okej. Här kommer i alla fall en kort sammanfattning för de senaste två veckorna. 
 
Vecka 33
 
Denna veckan hade jag semester, vilket alltid är skönt. Filip och jag hade årsdag den 15:e, som var på onsdagen. Vilket vi såklart firade lite. Vi var ute och åt på kvällen, sen hade Ulrik Munther en spelning i Halmstad samma kväll. Så efter vår goda middag gick vi dit för att lyssna. Det var en väldigt mysig och bra dag. 
 
På torsdagen packade vi ihop allt och åkte hem till min familj. Filip och jag började helgen med att total renovera ett rum, som min lillebror skulle ha. Efter ganska mycket pill och ha bråkat några gånger, kunde min lillebror sova i sitt rum på söndagskvällen. Jag måste säga att Filip och jag är väldigt duktiga på det där ihop, eftersom båda vill att allt ska bli perfekt. Jag började dock ta bilder innan vi renoverade och under processen, men jag tog aldrig några fina bilder på slutresultatet, därför kan jag ej visa några för och efter bilder. 
 
Vecka 34
 
Efter att ha renoverat hela helgen, så var vi ganska slut i kroppen på måndagen. Därför kände vi inte för att göra så mycket den dagen.
 
Jag har sedan knappt någon kolla på vilken dag vi gjorde vad. Men jag bakade en hel del. Både bröd och kakor. Både för att det var kul, men också för att famo och fafa skulle ha lite hemma i frysen. 
 
En dag var fille och jag en sväng i Växjö med famo. Alla hittade vad dem skulle ha och ingen var gladare än fille när vi äntligen skulle åka hem igen. 
 
Filip och jag fiskade kräftor en kväll/natt. Vi hade tur med vädret, fick lagom med kräftor och ah hade det bra bara. Det är väldigt fridfullt at sitta ute på sjön vid dem tidpunkterna, konstigt att man inte gör det oftare faktiskt. 
 
På torsdagen hade vi en lite kräftskiva hemma hos famo och fafa, med lite folk från familjen, samt några vänner till familjen. Det var väldigt trevligt och gott!!
 
Efter lunch, på fredagen åkte vi hem till Halmstad igen. Eftersom jag skulle jobba 06-15 lördag och söndag.
 
Det var två väldigt bra veckor. och kameran har nog varit framme en eller två gånger? Hoppas ni har haft det lika bra som mig!
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här började rummet bli klart
 
Vi hann med lite kattungemys
 
 
 
 
 
Min fasters underbart fina katt, som kan vara en av dem goaste katterna jag träffat.
 
 
Så här mörk var himmelen igår kväll 😱