Hejsan!
 
Det har hunnit gå ett par dagar sedan jag bloggade senast. Jag har varit i skolan en hel del, men sen även pluggat på hemma plan. Dem senaste två dagarna har en förkylning sakta smugit sig fram, som idag blev på riktigt. Därför har jag inte varit helt pigg och sugen på att göra så mycket dem senaste dagarna. 
 
Trots att jag mådde sämre idag än vad jag gjorde dem två dagarna innan, tvingade jag mig ut i skogen en stund. För att jag ville. Men också för att jag var lite rastlös.
 
Jag gick till ett ställe mitt ute i skgen som jag gick till med Pixi några gånger för ettpar år sedan. Jag hade dessutom en fin bild på henne, när hon satt på en slänt. Så jag ville dit och kolla hur det såg ut nu. Det va sig väldigt likt, även om det var väldigt olikt. 
 
Den otroliga dimma som har legat som ett tjockt täcke över marken hela dagen, var väldans fint för ögat också. Även om glasögonen blev lite suddiga utav all fukt. 
 
Imorgon är det första advent. Redan?!?! Helt sjukt. Det jag har inplanerat är att åka till kyrkan på förmiddagen, plugga matte, fixa min bil(som jag råkade förstöra lite tidigare i veckan), samt hjälpa pappa resa granen i trädgården som välte i blåsten vi hade här i onsdags. 
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress