18 december 2018

En bra måndagskväll

Allmänt

Hejsan!
 
Igår var det måndag och en ny vecka. Alarmet ringde 07.00, men vi låg i sängen och drog oss i en halvtimme ungefär. Vad gör det lixom. 
 
Vi åt lite frukost, fille drog till skolan och jag satte mig för att börja planera veckan. Jag skrev även över lite grejer från min gamla kalender, till 2019:s kalender. Så den är redo att användas nästa vecka!
 
När allt det var klart, började jag med den där jäkla matten, som aldrig verkar ta slut. 😂 Framåt två-tiden hade jag börjat få en himla skallavärk och gick därför och la mig i en stund. En timme senare vaknade jag upp och huvudvärken var bättre. Dock var jag helt seg efter power napen, så jag skippade plugget för resten av den dagen. Istället ställde jag mig och började baka. Jag gjorde frallebullar och snickerskaka. Båda blev väldans goda.
 
Lagom till allt var färdigbakat och diskat, kom vår kompis Habib hit en sväng. Vi fikade lite, snackade om vad som hänt i varandras liv det senaste och avslutade med att sitta och spela i ett par timmar. En bra och rolig kväll!
 
Idag ska bli en spännande dag. Jag ska träffa en kompis, som har två hundar och vi ska ut på promenad med dem. Jag har alltså inte varit ute på en riktig hundpromenad sedan den 9 april detta året. Så min själ kommer vara fylld med så mycket glädje efter detta, känner jag redan nu!!
 
Puss och kram
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress