10 december 2018

En dag i Kalmar

Allmänt Foto

Hejsan!
 
Imorse var jag väldans trött när klockan ringde. Trots det var det lätt att kliva upp. Speciellt eftersom jag visste att jag skulle iväg och träffa Maja!
 
Jag insåg att av den lilla omgången kläder jag har packat med mig hit, var det inte mycket som var rent. Därför kilade jag direkt ner i källaren och slängde i en maskin tvätt. När den var igång käkade jag lite frukost. 
 
Sedan satte jag mig vid skrivbordet för att planera veckan, samt betala två små räkningar jag hade. Jag har en hel del som ska göras denna veckan, som faktiskt gör mig lite stressad. Vilket känns lite jobbigt. Men det kommer nog gå bra, det är bara att göra det! Jag ska dessutom köra tillbaka till Halmstad, fille och katterna på lördag. Och då vill jag vara klar med allt för denna veckan.
 
Runt tio-tiden tror jag, skrev Maja att jag kunde köra. Vilket jag gjorde strax därefter. Och i världens motsol, var jag tillslut framme i Kalmar och hade hittat till hennes lägenhet. Som var ett projekt i sig. 😂
 
Det var kul att träffa henne igen. Vi hängde en stund hos henne, gick lite på stan, var på IKEA, där vi även käkade go-lunch & fika! Det jobbigaste var att åka därifrån, för jag vet att det förmodligen (tyvärr) kommer dröja väldigt länge innan vi hinner träffas nästa gång.. 
 
Jag var inte hemma förän halv åtta på kvällen. Och jag var helt slut då. Käkade några knäckebröd och en apelsin, innan jag kröp ner i sängen med datorn. 
 
Men nu har tiden flugit iväg och jag måste sova om jag ska orka att gå upp i tid i morgon!
 
Puss och kram
 
 
 
Jag tog även en del bilder på Majas kissemissar. Så himla fina!
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress