Hejsan!
 
De två senaste dagarna har det varit fullt upp. Plugg hela dagen och på kvällarna har det varit lite kalas. Det är nämligen väldigt många i min släkt som fyller år i december månad. Dessutom väldigt tätt. 
 
Men utav fyra stycken som har fyllt år igår och idag, har vi enbart haft kalas för två stycken. Vilket är väldans tur, tårta och fika är gott. Men inte för mycket!!
 
Igår var det min lill-kusins kalas. Han är redan 11 år, tänka sig. Han kommer alltid att var 5 i mina ögon. 
 
Idag var det min far som firades. men innan det var lite mini-kalas på kvällen. Hade jag annat att göra. En massa plugg, som vanligt. Jag var även ute på två promenader, i det lite konstiga vädret som har varit idag. Efter att jag var förkyld förra veckan och därmed inte kunnat vara ute och röra på mig så mycket. Tror jag att det har gjort så min rygg blivit lite extra dålig de senaste dagarna. Som är väldigt störande när jag ska försöka sitta och plugga....såå därför var jag ute idag och försökte desperat får upp rörligheten i kroppen. Jag ska ut på långrunda imorgon bitti igen som vanligt. Jag längtar. 
 
Ja mycket mer än så händer inte. Min sömn har varit katastrof och mina ögon krabbar också. Vilket inte gör allt lättare ihop med ryggonten. Men imorgon tror jag att jag ska ta och ringa till vårdcentralen och börja ta tag i mitt ögonproblem, som jag faktiskt har haft läääänge nu. Det är nog bäst så. 
 
Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite vetenskaptidningar innan jag förhoppningsvis kan somna lätt. 
 
Puss och kram
 
Fördelsedagsbarnet idag! 🎈
 
 
 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress