16 december 2018

Katastrof

Allmänt Foto

Hejsan!
 
Det har varit fullt upp denna veckan. Vilket har resulterat i att jag knappt har haft ro till att varken ta en runda med kameran eller sätta mig ner och blogga. Så det får bli en liten kort sammanfattning. 
 
På torsdagen var jag hos läkaren. Vi kom fram till att jag förmodligen har fått nya allergier, som denna gången "sätter" sig på ögonen. Så nu tar jag en ny allergi medicin två gånger om dagen. Vilket har börjat hjälpa nu. Jag ska även och röntga mina lungor någon gång framöver, för att bara dubbelkolla att allt är bra med dem. Jag är ju helst en person som inte går till doktorn mer än nödvändigt,utan tycker kroppen klarar sig bra själv. Därför var det skönt att "kolla allt" som var fel denna gången, samtidigt. 
 
Fredagen var bara plugg. Men avslutades med att jag bjöd på tacos hos famo och fafa. Det uppskattades utav alla och var ett bra avslut på fredagskvällen. 
 
Vid 06.30 ungefär vaknade jag på lördagen, helt pigg. Jag gjorde mig frukost, skrev klart en skoluppgift, packade mina grejer och förberedde vad jag behövde ha med mg inför tentan. För jag skulle äntligen åka tillbaka till Halmstad efter tentan, som var huvudanledningen till att jag var tvungen att stanna hemma så länge. 
 
MEN så blev det inte. Jag var alltså uppe i god tid, hann skriva klart uppgiften, stod ute och sopade av all snö på min bil, samt fyllde på spolar vätska i över tjugo minuter. När klockan var tjugo över tio ungefär så startade jag bilen, så den kunde stå och bli varm i fem minuter innan jag skulle köra mot Växjö i god tid...
 
När jag startade bilen, var den igång i ungefär 5 sekunder innan den tydligen fick soppatorsk..haha alltså det var verkligen det jag behövde. Efter två sammanbrott senare och mycket stressande, missade jag tentan. Nej det var ingen bra dag. Men istället kunde jag köra hem tidigare än vad jag skulle gjort till Halmstad. Så något positivt var det. 
 
Idag tog jag bara en total chilldag. Låg länge i sängen i morse, med en kurrandes Sune bredvid mig. Jag har inte gjort något plugg alls, även om jag borde ha gjort det. Och så var vi och gick vid havet, som var HELT magiskt idag. All panik och ilska ifrån igår är helt borta idag. 😂 
 
Jag tänker lägga mig tidigt ikväll, så jag kan vakna tidigt imorgon och börja veckan bra. Jag vill försöka få så mycket som möjligt gjort nästa vecka, så att jag kan få något slags jullov. Dessutom ska det bakas en heeel del!! 
 
Puss och kram
 
 
 
Angelica Wåhlin

Nää, vilken osis med bilen!

Svar: Ja, verkligen! :(
Ellenor Glamocak

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress