5 december 2018

Lite praktik

Allmänt

Hejsan!
 
I söndags var det första advent. Redan? Jag kan inte påstå att jag känner mycket utav julkänslan, det känns mest som en vanlig oktober månad just nu, i det höstiga vädret. Hur som, så va jag i kyrkan på söndagen, där lite jullåtar redan sjöngs och det började pratas lite smått om julen. Så allt är den snart pågång. 
 
Måndagen bestod av matteräkning hela dagen, vilket flöt på himla bra. Därför gjorde jag andra grejer igår istället. Uträttade lite ärenden i Växjö och målade/tapetserade under eftermiddagen. 
 
Idag har jag pluggat under förmiddagen, lite sådär halvbra. Koncentrationen var inte på topp lixom. Efter lunch hade jag dock något annat inplanerat, nämligen lite "praktik". Så jag åkte med en kille i timmerlastbil från Södra, där jag fick lära mig lite mer om hur allt funkar kring den biten. Eftermiddagen var lärorik och rolig, vilket gjorde att tiden gick snabbt!
 
Nu sitter jag här och har precis käkat en massa maaaat. Jag ska alldeles strax sätta mig och plugga lite till, innan det är dags att försöka sova. Som jag ska försöka göra i tid ikväll. Mitt dygn blev lite förskjutet dem dagarna jag var sådär väldans förkyld, eftersom jag inte kunde somna framåt 2-3 om nätterna. Därför måste jag vända tillbaka det nu, för på fredag måste jag gå upp 03.30 ungefär....
 
Hoppas er vecka har börjat bra!
 
Puss och kram
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress