Mycket snö

Hejsan!
 
Igår lite innan ett var jag framme hos pappa. Men eftersom alla var hos famo och åt, åkte jag och smulan dit direkt för att äta lite också. Vi stannade där i några timmar och snackade, innan vi åkte hem igen för att  jag skulle lasta in mina grejer osv. 
 
Men lite efter klockan sex på kvällen åkte hela famljen till famo och fafa igen. Med oss hade vi allt för att ha en riktigt taco-kväll! Eftersom det var typ första gången fafa och famo åt det, ville vi det skulle bli perfekt. Vilket det verkade som det blev, dem uppskattade det verkligen. Och nu vet vi och fafa allt om tacos, dess ursprung och landet det ursprungligen kommer ifrån. Haha, standard när man är där, fafa vill att man slår upp allt på mobilen!
 
Jag somnade fort sen när vi väl kom hem igår kväll, men sov dåligt under natten. När klockan var fem gav jag upp och lät mig vara vaken. Vilket resulterar i en ganska trött Ellenor nu.
 
Idag har mest spenderats ute i det fantastika vädret! För gick jag och min bror en långrunda på förmiddagen med Pixi. Efter lunch tog vi sedan en runda med Smulan, som dock inte uppskattade all den fantastiska snön lika mycket.  😅  Så vi vände hem med henne lite tidigare. Och gick sedan ut en runda själva, utan något djur, men hälsade på lite djur istället. 
 
Just nu är jag helt slut och jag tänker alldeles strax gå och borsta tänderna, kanske kolla lite youtube. Sen ska jag SOVA. 
 
Imorgon är det redan dags att åka hem igen..men kommer nog inte åka förän under eftermiddagen. 
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi gick en sväng förbi min fasters hus. Där satt hennes ena fina katt och vaktade på oss!
 
 
Självklart hälsade vi på hästen också. 
 
 
 
Det började även snöa extremt mycket helt plötsligt. Väldigt fint att kolla på. Bilden nedan är knappt fem minuter senare, vilket väderomslag?
 
 
 
En nöjd Smulan som fick vara inne i värmen igen. 
 

Min jobbvecka är redan slut snart 💪🏻

(null)

(null)

Hejsan! 

I tisdags hade jag vi ett litet spontant ASS-möte på jobbet, vilket gjorde att jag fick dra hit i en och en halvtimme. Igår sedan jobbade jag frukost, vilket rullade på väldigt fort. Och idag har jag min sosta jobbdag för denna veckan 😅 Vilket även känns ännu skönare eftersom jag imorgon bitti åker hem till familjen i Småland!!  

Sitter just nu och har lite rast, det märks att det är sportlov. Betydligt mer att göra.  Men det blir kul 💪🏻 Ska iväg och tanka bilen innan jag kör hem ikväll, så jag slipper göra det imorgon bitti. 

Mycket mer än så har jag inte att uppdatera er på! 

Puss och kram 


Egentid

Hejsan!
 
Denna helgen har jag jobbat mellan och sedan när jag har kommit hem har jag varit själv. Bortsett från katten då. Vilket har varit väldigt skönt. Det var väldigt länge sen jag hade mer än någon timme här hemma själv, vilket är alldeles för lite för mig!
 
Men efter att fille har varit borta i fyra dagar nu, ska det bli ganska skönt att ha tillbaka honom här ikväll igen faktiskt. 😉
 
Eftersom jag mest har jobbat denna helgen har jag inte gjort mycket. Idag har jag kollat runt var jag ska lämna in min bil, för att släcka två stycken tvåor. Jag har även kollat på vilken veterinärklinik jag tycker verkar bäst för att "lämna in" Smulan på kastrering och vaccinering. Målet är att imorgon ha både bilen och katten inbokade någonstans!
 
Jag hade velat gå en långrunda nu under eftermiddagen, men det blir det inte eftersom vädret är helt förfärligt ute. Istället ska jag städa och diska lite. Sen planera middagen så det är klart till fille kommer hem. 
 
Hoppas ni har haft en bra helg!
 
Puss och kram
 
Ny vecka innebär att planera. Denna veckan jobbar jag bara onsdag & torsdag, vilket betyder en massa tid för annat!
 
 

Jag har ju dessutom väldans komplex över mitt ansikte, när det är på bild. Så det har jag försökt jobba på denna helgen också.. 🙂
 
Försöker se glad ut.
 
Men det är såhär jag oftast ser ut. :_) 
 

Alla ❤️ -dag

Hejsan!
 
Idag är jag ledig, vilket har varit väldigt skönt. Hade lite sovmorgon, fick lite frukost i sängen av fille medan vi satt där och snackade lite bara. 
 
Solen har lyst hela dagen, så när Filip var i skolan under dagen, tog jag en runda på cykeln. Så skönt, speciellt att cykla. Jag gjorde det hela tiden innan när jag bodde hemma. Alltså bara cykla en sväng för att cykla. Ska försöka göra det mer framåt våren och sommaren! 
 
Filip kom hem runt fyra med lite rosor och choklad till mig. ❤️  Jag hade även ett litet paket väntandes på honom vid hans dator. Lite kul är det ju att få skämma bort varanda ibland. 
 
Vi gjorde även lite god mat ikväll, alla hjärtansdag till ära. Men även att 15 februari (imon alltså), är "halvårs" dag, vilket vi fortfrande tycker är lite värt att fira fortfarande! 
 
Det blev en rådjurssadel med hasselbacks potatis och gräddsås till mat. Samt lite enkel vanilj-pannacotta till efterrätt. Himla enkelt att göra, men väldigt gott!
 
Nu ska vi alldeles strax sätta oss och börja spela Outlast ihop. Något vi har fått för oss ska vara en rolig idé, men är inte så säker på det.. Outlast är alltså ett skräck spel typ. Man ska gå runt och lösa en massa gåtor och problem i en miljö, som inte är jättemysig. Det finns även varelser som kan jaga en osv. Men vi kommer tycka det är roligt när vi sitter där liv rädda ihop, det vet jag! 😅
 
Hoppas ni haft en fin dag idag!
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sushi Night

Ikväll fick jag lite cravings på sushi. Dessutom har jag ju en sån där tanke om att jag gillar sushi mer än vad jag egentligen gör. Hursom, så gick jag och köpte sushi på ett ställe som ligger väldigt nära oss, som vi aldrig har testat innan. Det var helt okej, men inte det bästa vi har ätit. 
 
Puss och kram