24 februari 2018

Mycket snö

Allmänt Foto

Hejsan!
 
Igår lite innan ett var jag framme hos pappa. Men eftersom alla var hos famo och åt, åkte jag och smulan dit direkt för att äta lite också. Vi stannade där i några timmar och snackade, innan vi åkte hem igen för att  jag skulle lasta in mina grejer osv. 
 
Men lite efter klockan sex på kvällen åkte hela famljen till famo och fafa igen. Med oss hade vi allt för att ha en riktigt taco-kväll! Eftersom det var typ första gången fafa och famo åt det, ville vi det skulle bli perfekt. Vilket det verkade som det blev, dem uppskattade det verkligen. Och nu vet vi och fafa allt om tacos, dess ursprung och landet det ursprungligen kommer ifrån. Haha, standard när man är där, fafa vill att man slår upp allt på mobilen!
 
Jag somnade fort sen när vi väl kom hem igår kväll, men sov dåligt under natten. När klockan var fem gav jag upp och lät mig vara vaken. Vilket resulterar i en ganska trött Ellenor nu.
 
Idag har mest spenderats ute i det fantastika vädret! För gick jag och min bror en långrunda på förmiddagen med Pixi. Efter lunch tog vi sedan en runda med Smulan, som dock inte uppskattade all den fantastiska snön lika mycket.  😅  Så vi vände hem med henne lite tidigare. Och gick sedan ut en runda själva, utan något djur, men hälsade på lite djur istället. 
 
Just nu är jag helt slut och jag tänker alldeles strax gå och borsta tänderna, kanske kolla lite youtube. Sen ska jag SOVA. 
 
Imorgon är det redan dags att åka hem igen..men kommer nog inte åka förän under eftermiddagen. 
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi gick en sväng förbi min fasters hus. Där satt hennes ena fina katt och vaktade på oss!
 
 
Självklart hälsade vi på hästen också. 
 
 
 
Det började även snöa extremt mycket helt plötsligt. Väldigt fint att kolla på. Bilden nedan är knappt fem minuter senare, vilket väderomslag?
 
 
 
En nöjd Smulan som fick vara inne i värmen igen. 
 
(null)

(null)

Hejsan! 

I tisdags hade jag vi ett litet spontant ASS-möte på jobbet, vilket gjorde att jag fick dra hit i en och en halvtimme. Igår sedan jobbade jag frukost, vilket rullade på väldigt fort. Och idag har jag min sosta jobbdag för denna veckan 😅 Vilket även känns ännu skönare eftersom jag imorgon bitti åker hem till familjen i Småland!!  

Sitter just nu och har lite rast, det märks att det är sportlov. Betydligt mer att göra.  Men det blir kul 💪🏻 Ska iväg och tanka bilen innan jag kör hem ikväll, så jag slipper göra det imorgon bitti. 

Mycket mer än så har jag inte att uppdatera er på! 

Puss och kram 


19 februari 2018

Egentid

Allmänt

Hejsan!
 
Denna helgen har jag jobbat mellan och sedan när jag har kommit hem har jag varit själv. Bortsett från katten då. Vilket har varit väldigt skönt. Det var väldigt länge sen jag hade mer än någon timme här hemma själv, vilket är alldeles för lite för mig!
 
Men efter att fille har varit borta i fyra dagar nu, ska det bli ganska skönt att ha tillbaka honom här ikväll igen faktiskt. 😉
 
Eftersom jag mest har jobbat denna helgen har jag inte gjort mycket. Idag har jag kollat runt var jag ska lämna in min bil, för att släcka två stycken tvåor. Jag har även kollat på vilken veterinärklinik jag tycker verkar bäst för att "lämna in" Smulan på kastrering och vaccinering. Målet är att imorgon ha både bilen och katten inbokade någonstans!
 
Jag hade velat gå en långrunda nu under eftermiddagen, men det blir det inte eftersom vädret är helt förfärligt ute. Istället ska jag städa och diska lite. Sen planera middagen så det är klart till fille kommer hem. 
 
Hoppas ni har haft en bra helg!
 
Puss och kram
 
Ny vecka innebär att planera. Denna veckan jobbar jag bara onsdag & torsdag, vilket betyder en massa tid för annat!
 
 

Jag har ju dessutom väldans komplex över mitt ansikte, när det är på bild. Så det har jag försökt jobba på denna helgen också.. 🙂
 
Försöker se glad ut.
 
Men det är såhär jag oftast ser ut. :_)