Alla ❤️ -dag

Hejsan!
 
Idag är jag ledig, vilket har varit väldigt skönt. Hade lite sovmorgon, fick lite frukost i sängen av fille medan vi satt där och snackade lite bara. 
 
Solen har lyst hela dagen, så när Filip var i skolan under dagen, tog jag en runda på cykeln. Så skönt, speciellt att cykla. Jag gjorde det hela tiden innan när jag bodde hemma. Alltså bara cykla en sväng för att cykla. Ska försöka göra det mer framåt våren och sommaren! 
 
Filip kom hem runt fyra med lite rosor och choklad till mig. ❤️  Jag hade även ett litet paket väntandes på honom vid hans dator. Lite kul är det ju att få skämma bort varanda ibland. 
 
Vi gjorde även lite god mat ikväll, alla hjärtansdag till ära. Men även att 15 februari (imon alltså), är "halvårs" dag, vilket vi fortfrande tycker är lite värt att fira fortfarande! 
 
Det blev en rådjurssadel med hasselbacks potatis och gräddsås till mat. Samt lite enkel vanilj-pannacotta till efterrätt. Himla enkelt att göra, men väldigt gott!
 
Nu ska vi alldeles strax sätta oss och börja spela Outlast ihop. Något vi har fått för oss ska vara en rolig idé, men är inte så säker på det.. Outlast är alltså ett skräck spel typ. Man ska gå runt och lösa en massa gåtor och problem i en miljö, som inte är jättemysig. Det finns även varelser som kan jaga en osv. Men vi kommer tycka det är roligt när vi sitter där liv rädda ihop, det vet jag! 😅
 
Hoppas ni haft en fin dag idag!
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - Malin

Wow vad gott!och så himla längesedan jag gjorde hasselbackspotatis!