Ännu en vecka har flugit förbi

Hejsan!
 
Det är känns som om veckan precis har börjat, men det är redan söndag kväll och snart börjar en ny. Tiden går fort när man hela tiden har något att göra. 
 
I fredags var jag iallafall ledig. Jag sov in till klockan sju ungefär, gick sedan upp för att massera in kokosolja hela håret, samt lägga en ansiktsmask. Några timmar senare gick jag för att duscha av allt, med lite bra musik i högtalarna. 
 
Filip var hemma vid tolvtiden från jobbet. Han tog en dusch och vi båda fixade oss innan vi skulle köra iväg till hans farmor som bor en och en halv timme bort ungefär, för att fira hennes födelsedag. Det är så kul att se hur glada äldre kan bli av så himla lite. 
 
Vi kom hem till Halmstad ganska sent på kvällen. Iallafall sent för mig, som skulle gå upp 05 för att jobba. Men det gick fint, och lördagen gick fort. 
 
Lika så idag, allt gick väldgt fort. Det är ju bra på ett sätt. Samtidigt som det är lite jobbigt. 
 
Imorgon är det iallafall en skön dag framför mig. Jag jobbar bara 07.30-13?! Efter jobbet har jag en synundersökning inplanerad 13.30. Där emellan ska jag försöka hitta skor och iallafall kläder inför helgen, då vi ska iväg med jobbet och vara lite "fina". VIlket var längesen jag var, så jag har typ inget i min garderob för det. 
 
Har ni haft en bra vecka & helg? 
 
Puss och kram
 
 
 
 
Vi fick även snö igår eftermiddag. Vintern är tillbaka ännu en gång... 🙃❄️