Egentid

Hejsan!
 
Denna helgen har jag jobbat mellan och sedan när jag har kommit hem har jag varit själv. Bortsett från katten då. Vilket har varit väldigt skönt. Det var väldigt länge sen jag hade mer än någon timme här hemma själv, vilket är alldeles för lite för mig!
 
Men efter att fille har varit borta i fyra dagar nu, ska det bli ganska skönt att ha tillbaka honom här ikväll igen faktiskt. 😉
 
Eftersom jag mest har jobbat denna helgen har jag inte gjort mycket. Idag har jag kollat runt var jag ska lämna in min bil, för att släcka två stycken tvåor. Jag har även kollat på vilken veterinärklinik jag tycker verkar bäst för att "lämna in" Smulan på kastrering och vaccinering. Målet är att imorgon ha både bilen och katten inbokade någonstans!
 
Jag hade velat gå en långrunda nu under eftermiddagen, men det blir det inte eftersom vädret är helt förfärligt ute. Istället ska jag städa och diska lite. Sen planera middagen så det är klart till fille kommer hem. 
 
Hoppas ni har haft en bra helg!
 
Puss och kram
 
Ny vecka innebär att planera. Denna veckan jobbar jag bara onsdag & torsdag, vilket betyder en massa tid för annat!
 
 

Jag har ju dessutom väldans komplex över mitt ansikte, när det är på bild. Så det har jag försökt jobba på denna helgen också.. 🙂
 
Försöker se glad ut.
 
Men det är såhär jag oftast ser ut. :_) 
 
#1 - Dixi Wonderland

Vi har också riktigt dåligt väder :(