#hallarnafest

Hejsan!
 
Igår åkte jag till hallarna efter att jag fått i mig lite frukost, för att köpa en klänning till kvällens fest. Jag gick för att prova klänning jag hade provat ett par dagar tidigare, men inte hade kunnat bestäma mig för om jag gillade den helt. Men igår kände jag att den blev perfekt, vilket var bra. För då tog det inte ens 20 minuter innan jag var klar med allt och slapp stressa en massa! 
 
Väl hemma igen gjorde jag inte så mycket. Kollade lite serier, hade hårinpackning, duschade, "busade" benen lite och väntat på att klockan skulle bli lagom att fixa sig innan vi skulle åka iväg. 
 
När vi kom fram till hotellet, gck vi upp till en svit som vår ägare hade hyrt till oss, där vi drack lite champange och snackade i en timme ungefär. Innan det var dags att gå ner för ännu mer champange och prat. 
 
Resten av kvällen bjöd på god mat, dricka, musik och dans. Det var en väldigt bra kväll faktiskt! 
 
När jag vaknade idag, var jag lite halvsleten. Men efter tolv någon gång fick jag tillbaka energin. Då tog Fille och jag oss an att storstäda lägenheten. Vilket var behövligt. Då Smulan hade vällt bl.a. en kruka under natten och dessutom grävt ur all jord. :-)))
 
Nu ska jag skypea med Olle och spela lite sims. Imorgon jobbar jag 06-14.30, så ska försöka somna någorlunda i tid. 
 
Hoppas ni haft en bra helg!
 
Puss och kram