8 februari 2018

På säl-safari

Allmänt Foto

Hejsan!
 
Det blir lite glesare mellan uppdateringarna. Men efter långa dagar på jobbet är inspirations nivån inte så jättehög. Dessutom har jag inga fina bilder tagna eller så mycket intressant att skriva om. Okej, ska inte försöka förklara det mer, för det behöver jag egentligen inte. 
 
Idag hada jag iallfall en ledig dag, efter att ha jobbat sedan i lördags. Jag måste säga att dem dagarna har gått väldigt fort, denna dagen börjar lida mot sitt slut och imorgon är det redan fredag?!
 
Jag hade lite planer inför denna dagen. Men blev inte att jag gjorde något av dem. Förutom att blogga då.
 
Min prio-ett idag (som jag inte gjorde) var att åka till Hallarna och handla kläder till lördag. Då vi ska åka till hotell Tylösand för att fira att allt med öppningen av Hallarna är klart. Där kommer det alltså vara en del människor från alla butiker och resturanger, som ligger i Hallarna, logiskt nog. 😉  Det ska ju bäras lite finare kläder där ändå, vilket jag inte har hittat något i min garderob som jag gillar eller passar. Imorgon slutar jag 14.00, så då ska jag kanske försöka hitta något, annars gör jag det i sista minuten på lördag. 😅
 
Solen lyste upp hela Halmstad idag, vilket gjorde att jag hellre spenderade eftermiddagen utomhus, än inne i ett köpcenter. Vi kunde inte riktigt bestämma vart vi skulle gå. Men efter att ha kollat kartan lite och det började närma sig solnedgång, bestämde vi oss för att försöka ta oss ut på en pir. Vi vågade aldrig gå hela vägen ut, men vi gick en bra bit. Och på den sista biten såg vi SÄLAR?!?! Haha, jag blev så paff. För när vi flyttade hit, sa Filip alltid att det finns sälar i Halmstad, men jag trodde honom aldrig. Men nu gör jag det. Tror det var första gången jag såg en "vild" säl. Fick dock ingen jättebra bild. Då jag inte alls var beredd och när jag väl såg den, skrek jag på fille som skulle kolla. Då skrämde jag nog den lite. 😅
 
Ikväll har jag planerat och göra en lite godare middag till oss, jag har dessutom köpt lite glass till oss! Sen ska jag nog kolla lite serier, innan det är dags att sova. Imorgon jobbar jag 06.00-14.00 och efter det tar jag helg!!
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ser ni sälens huvud sticka upp? 😃
 
 
 
Glad osv
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress