30 januari 2018

Chill dag

Allmänt

Godmorgon!
 
Jag lyckades inte alls somna i tid igår, vilket resulterar i att jag idag har fått knappt 4 timmars sömn. Något positiv med det är ju att jag ikväll istället borde kunna somna tidigt. Vi får se. 🤷🏻‍♀️ Idag har jag dock ett väldigt chillpass, så jag överlever på lite sömn. Jobbar endast 06-13 plus så har jag inte ens skiftet!
 
Igår hade vi en effektiv dag här hemma också. Men en väldans storstädning här hemma. Vi tog även äntligen upp våran julstjärna och tomte på vinden, vilket vi hade tänkt göra för typ två veckor sedan, men varit för lata för. 
 
Vi tog även och åkte en sväng förbi flygstaden för att veckohandla och kolla på födelsedagspresent. Maten kom vi hem med, men ingen present. Fast vi har lite indeér och ganska mycket tid kvar, så det löser sig. 
 
Nu ska jag borsta tänderna, sen åka iväg till jobbet. 
Ha en bra dag!
 
Puss och kram
 
 
Eftersom Smulan sakta men säkert dödar alla växter vi har här hemma, var även förbi en sväng på plantagen. Men det kändes inte värt att köpa något, hon kommer tycka ALLT är roligt att leka med på något sätt..
 

28 januari 2018

Ännu mera hav

Allmänt Foto

Tjenixen!
 
Inatt var det mycket lugnare än förväntat, så jag kunde skicka hem tre stycken redan vid halv tre ungefär. VIlket var väldigt skönt, samtidigt som vi såklart hade förväntat oss mer försäljning? Hursom, det var skönt at tinte vara helt överskörd efter natten. 
 
Jag tog bara en dusch när jag kom hem, sedan somnade jag direkt. Lite efter tolv väckte Filip mig, då hade han varit och köpt en pizza till oss att äta till lunch, gotti! 
 
Eftersom det var lite soligt idag också, så passade vi på att gå utan Smulan på strande. Det var vääääldigt blåsigt, men väldigt fint också. Det är nog en av väldigt få grejer som jag faktiskt gillar med Halmstad. Det är stranden, vattnet och himmelen man kan kolla ut på. 
 
Det blev inte många timmars sömn inatt, men jag ska nog lyckas hålla mig vaken till ikväll. Sen försöka gå upp runt åtta imorgon bitti, så jag är redo för nästa veckas 06-15 pass!
 
Hoppas ni har haft en bra helg! 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

27 januari 2018

En minut

Allmänt Foto

Hejsan!
 
Igår var det en ovanligt skön fredag på jobbet, för att vara lönehelg. Dessutom var vi tillräckligt folk, så skönt. Dock sjukade den som skulle ha natten idag, mellan lördag och söndag...så den var jag snäll att ta, haha. Ångrade mig ganska snabbt efter, men äsch, blir la kul. Men läääänge sen jag jobbade en LÖRDAGSNATT, när det är lönehelg dessutom. Jag överlever nog dock, men kommer bli en del springade. 
 
Så instället för att lägga mig i tid igår och vakna tidigt idag, var det bara att försöka vara vaken några timmar extra, så jag kunde sova in lite idag. Jag lyckades väl vara uppe till klockan var runt tre ungefär? Sen somnade jag och vaknade vid tio idag ungefär..
 
Idag när vi vaknade lyste solen in bakom rullgardinen, därför bestämde vi oss för att åka ner till starnden med smul och gå en sväng. Det var väldigt mycket folk ute och gick, dessutom många hundar. Vilket inte uppskattades lika mycket av katten, men hon överlevde. Dessutom var vädret jättekonstigt. På en minut gick det från nästintill klarblå himmel, till väldigt dimmigt, molnigt och jätteblåsigt? Syntes jättetdligt när jag kollade igenom bilderna jag hade tagit, där såg man sekunderna emellan. 
 
Hursom, var det väldigt skönt att få lite frisk luft och sol i ansiktet. 
 
Ikväll ska vi laga lite god middag till oss och jag ska ladda upp inför natten, inte mycket mer händer. Kanske försöka ta en tupplur. 
 
Puss och kram
 
 
Igår kväll gjorde jag detta till oss. Bananer och jordnötsmör som man sedan doppar i choklad, gotti!
 
 
 
 
 
 
 
 
Det är alltså inte mer än 2 och en halv minut mellan den första strandbilden och denna? Haha dimman förstörde stämningen helt.