14 januari 2018

Date night

Allmänt

Hejsan!
 
Nu lever jag i en helt annan dygnsrymt, eftersom jag jobbat natt. Så för mig är det lördagskväll fortfarande. Inte natt. 😅
 
Jag var iallafall vaken till halv nio morse kanske och lyckade sedan sova till nästan fyra. Alltså var det ungefär lika mörkt ute som när jag gick och la mig. Mindre najs. 
 
Tog två mackor till frukost, samtidigt som Filip och jag diskuterade planerna inför kväll. Strax efter sju var vi fixade och klara för att åka ner till stan för en liten date night. Vi åt på Venezia först, sedan gick vi till Röda Kvarn för att kolla på bio. Filmen vi kollade på var faktiskt riktigt bra måste jag säga! Så jag rekommenderar The commuter! 🍕🎬
 
Efter bion åkte vi hem direkt, för det är verkligen superkallt ute. Och väl här hemma har vi mest suttit och spelat lite. Eftersom jag inte är trött ens lite, så vet jag inte vad jag ska hitta på mer, kanske åker vi förbi och säger hej på jobbet. Om inte så kommer jag nog att krypa ner i sängen och kolla lite Sex and the City. Vi får se. 
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
Lina - en förvirrad filmnörd

Den där nattrytmen tycks vara omöjlig att komma ifrån om man jobbar natt. Själv har jag sovit bort alla dagar sedan jag började jobba natt för 6...7.. 8 år sedan, och trots att jag nu har varit sjukskriven i 1 år (!) kan jag inte komma ifrån nattrutinerna. Det går liksom bara inte.
Men åk inte och hälsa på på jobbet när du är ledig. Så gjorde nämligen jag och det har straffat mig hårt. Jag va på jobbet både när jag jobbade och när jag var ledig och även om man bara hälsade på så jobbade man.. Så en dag bara small det och allt föll samman, utmattningssyndrom. En sjukdom som ingen kommer förstå förrän de själva sitter där och tro mig, där vill du inte sitta. Så va rädd om dig.
Hur som helst. Den där Commuter vill jag med se men jag avvaktar till BD premiären =)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress