En minut

Hejsan!
 
Igår var det en ovanligt skön fredag på jobbet, för att vara lönehelg. Dessutom var vi tillräckligt folk, så skönt. Dock sjukade den som skulle ha natten idag, mellan lördag och söndag...så den var jag snäll att ta, haha. Ångrade mig ganska snabbt efter, men äsch, blir la kul. Men läääänge sen jag jobbade en LÖRDAGSNATT, när det är lönehelg dessutom. Jag överlever nog dock, men kommer bli en del springade. 
 
Så instället för att lägga mig i tid igår och vakna tidigt idag, var det bara att försöka vara vaken några timmar extra, så jag kunde sova in lite idag. Jag lyckades väl vara uppe till klockan var runt tre ungefär? Sen somnade jag och vaknade vid tio idag ungefär..
 
Idag när vi vaknade lyste solen in bakom rullgardinen, därför bestämde vi oss för att åka ner till starnden med smul och gå en sväng. Det var väldigt mycket folk ute och gick, dessutom många hundar. Vilket inte uppskattades lika mycket av katten, men hon överlevde. Dessutom var vädret jättekonstigt. På en minut gick det från nästintill klarblå himmel, till väldigt dimmigt, molnigt och jätteblåsigt? Syntes jättetdligt när jag kollade igenom bilderna jag hade tagit, där såg man sekunderna emellan. 
 
Hursom, var det väldigt skönt att få lite frisk luft och sol i ansiktet. 
 
Ikväll ska vi laga lite god middag till oss och jag ska ladda upp inför natten, inte mycket mer händer. Kanske försöka ta en tupplur. 
 
Puss och kram
 
 
Igår kväll gjorde jag detta till oss. Bananer och jordnötsmör som man sedan doppar i choklad, gotti!
 
 
 
 
 
 
 
 
Det är alltså inte mer än 2 och en halv minut mellan den första strandbilden och denna? Haha dimman förstörde stämningen helt.