Hunnit med mycket idag

Hejsan! 
 
Idag har jag varit ledig, vilket har varit superskönt. Jag har hunnit ha lite sovmorgon, kolla SATC, varit ute på en promenad i regnet, städat och bakat. Utan att behöva stressa, så skönt! 
 
Dock hade jag velat gå ut på en långpromand vid stranden eller något liknande med smul idag. Men eftersom det har regnat heeela dagen, var inte jag jättesugen på det, framförallt inte Smulan som hatar vatten. Vi får se om vändret tillåter det på söndag istället!
 
Under kvällen nu har vi ätit potatis och purjolökssoppa, som är så gott. Sedan mumsat i oss en cupcake var som jag bakade, som var lika goda. 
 
Efter middagen ringde jag hem till familjen, eller ja främst min lillebror, som fyller år idag. Dem satt där allihopa hos famo och fafa och åt semlor, så var ju trevligt att få "se" allihopa. Fafa var helt fascinerad över hur det gick att videosamtal på det viset, gratis dessutom, söt. 
 
Nu ska vi spela lite lol Filip och jag innan det är dags att sova. 
 
Puss och kram
 
Såhär har det sett ut hela dagen.. 
 
 Idag slängde jag ihop en så enkel, men så god lunch till oss. Pasta, grädde, räkor, spenat och vitlök. Vad kan bli fel?
 
 
Och soppa är aldrig fel när vädret är kallt och regnigt. 
 
 
Cupcakesen blev väldigt goda. Men inte speciellt fina. Så nu kommer jag sätta ett "spritsset" på min önskelista. 
 
 
 
 
 
 
När jag ändå storstäda lite här hemma idag och faktsikt tog bort våran jul-en, lyxade jag till det med en bukett tulpaner till mig själv. 
 
 
 
 
#1 - Anonym

Vilket väderomslag och kul att du fick vara med på kalaset, jag jobbade så jag var inte heller där. En sprits är jättebra, gjorde just de där cupkakesen du har gjort och de blir jättefina med sprits!

#2 - Anonym

Vilket väderomslag och kul att du fick vara med på kalaset, jag jobbade så jag var inte heller där. En sprits är jättebra, gjorde just de där cupkakesen du har gjort och de blir jättefina med sprits!

Svar: Du skulle sett farfars min, när jag var där i skärmen och kunde prata med han! 😅

Ja jag kommer ihåg att du gjorde dessa en gång och att de var väldigt goda. Det var därför jag blev sugen på att göra dem, det var ju dessutom så lätt!
Ellenor Glamocak