Hejsan!
 
De senaste dagarna har jag mest jobbat och sedan sovit halva dagarna. Så när man vakna känner man sig lite halvt värdelös som sover bort en hel dag nästan, även om man är ledig. Men vad ska man göra. Det är ju inget fel med det, bara att jag är väldigt lite en sån person som ens sover som en stock till klockan 10. 
 
Imorgon har jag mitt sista 21-06 pass på ett bra tag framöver hoppas jag iallafall. På lördag är jag tillbaka och jobbar 11.30-21, vilket ska bli intressant också, eftersom jag kommer vara såå trött. 
 
Men eftersom jag har natt imon med, planerar jag på att sitta uppe till tre inatt iallafall. Mn det blir nog inte så svårt, eftersom jag ska spela sims och testa det nya expansionpaketet som släpptes igår!! 
 
Puss och kram
 
 
Eftersom jag hade svårt att somna igår natt, när jag va ledig. Så tänkte jag testa detta, det smakad ehelt okej, men vet inte om man känner sig pömsigare än av vilket annat te som helst? 
 
Nu ska jag spela!!
 
malinjogård.com

Det finns en insomningstablett att köpa på apoteket som en del tycker fungerar bra om man har svårt med själva insomnandet: sedix om du behöver det någon gång. Men det är som med teer, funkar ibland och inte alltid på alla....

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress