Mitt 2017

När jag tänker på 2017, tänker jag mest på ett år som har gått väldigt fort. VIlket jag tycker är konstigt, för jag tänker att på något sätt har detta året varit något av de mest händelselösa åren i mitt liv. Fast samtidigt har det ju inte varit det? 
 
Jag är en person som tycker om, att titta tillbaka, på bilder, texter, brev, konversation, ja vad som helst. Oavsett om det är på gott eller ont. Därför tänkte jag att det var ypperligt att göra en årsresumé. Där jag går igenomm året måndasvis!
 

JANUARI
 
 Den 19 januari var då jag fatiskt starde den hära bloggen! Något jag hade tänkt på länge, men inte riktigt vågade eller tänkte var någon idé. Men det funkade ju. Mycket mer hände inte den månaden, jag jobbade och var fortfarande ganska duktig på att hålla på med träningen. 
 
Jo just det, vi fick ju faktiskt vår lägenhet som vi bor i nu den månaden! Något vi hade längtat efter så länge. 
 
 
 
 

FEBRUARI
 
Februari började vi med att packa allt i vår lilla stuga. För redan den 5 februari började vi får flytthelg, med hjälp av bådas föräldrar och fick äntligen spendera första natten i vår lägenhet!
 
Eftersom vi nu bodde i en lägenhet istället för en liten stuga, kom många nya möjligheter. 😅  Vi hade för det första en ugn, så jag kunde helt plötligt baka bröd och göra mat i ugnen. Sen fick vi även fiber, så vi kunde helt plötsligt kolla youtube och filmer, hur härligt?! 😅
 
Men denna månaden hade jag även otrolig hem längtan, till skogen och lugnet främst. Mycket för att nu bodde jag verkligen mitt i smeten när vi hade flyttat till en lägenhet och märkte verkligen hur jag inte ville bo och leva resten av mitt liv. 🙃
 
Jag var även hemma en gång den månaden, tärffa kompisar jag inte hade träffat förän någon under sommaren sist. 
 
 
 
 
 
 

MARS
 
I mars började jag kolla på Vampire Diaries, vilket jag upptäckte var en serie helt i min smak! Jag började även min skiftledar utbildning på riktigt, vilket ven innebar en hel del tripper till Ättekulla. 
 
Filip och jag upptäckte Galgberget, som är ett gansk okej fint ställe att promenera på. Vi var även på bio för första gången i Halmstad. 
 
Denna månaden gick ganska fort och var bra, förutom att jag hade lite ondare än vad jag brukade i min kropp, men det var är ju inte så farligt.
 
 
 
 
 
 

APRIL
 
April var en väldigt bra månad. Solen lyste mycket, körsbärsblommorna blommade och vi var ute mycket på långa promenader. Min syster var även och hälsade på, hon var nog hos oss i nästan 5 dagar, vilket var jättekul!
 
Jag fick även min hylla jag byggde i mars levererad av pappa. Filip och jag köpte även en blomlåda till vår franska balkong, där vi sådde lite blommor!
 
 
 
 
 
 
 
 

MAJ
 
I maj jobbade jag jättemycket. För att lära mig så mycket som möjligt om skiftledning innan jag skulle åka till Stockholm. 
 
Men mellan arbetspassen hann jag men en hel del ändå. Vi var och fiskade en hel del. Jag beställde äntligen mig en macro-objektiv(!!!!) Jag hann även med att få den värsta bakfyllan jag någonsin haft, efter att ha druckit whiskey ihop med David från jobbet. 
 
Även valborg firade Filip och jag i Halmstad för första gången!
 
 
 
 

JUNI
 
Den 5 juni fyllde jag år och den bästa presenten jag fick då var att famo, fafa, pappa, emme och Emil kom hela vägen till Halmstad och hälsade på. 
 
Det var även i juni som jag flög för första gången i mitt liv. Jag flög till Stockholm, där jag var i fem dagar på utbildning på "Mcdonald´s Business School"! Vilket var några fantastiska dagar, med bara en massa donken-snack. 
 
Hemma i Halmstad igen åkte jag kort därefter hem till Smålan för att spendera midsommar där. I samma veva var jag, Olle, emme och LInus ute och rände en natt i Nybro. Och fick för oss att mitt i natten ta bilder på en parkering där med min systemkamera. Lite konstigt. 😅
 
 
 
 
 
 

JULI
 
1 juli körde pappa till Halmstad för att äntligen lämna våran lilla katt. Som fick heta Smulan! Och vilken positiv skillnad det gjorde på vardagen. 
 
Vi var i Halmstad och åt på Pinchos för första gången, väldigt gott!
 
Jag hade även min första vecka på semestern då, som jag spendera de första dagarna i Håcksvik hos Filips familj. 
 
 
 
 
 

AUGUSTI
 
Första veckan i augusti hade jag också semester och den veckan spenderades hemma i fina Småland. Jag och min syster hade en heldag i Växjö. Jag hann även med att träffa Olle en hel del. 
 
Ja livet var väldigt bra den månaden. Vi börjae även lära Smulan att gå ut och gå i koppel, vilket gick galant!
 
 
 
 
 
 
 

SEPTEMBER
 
I September var det höst på riktigt. Filip och jag hittade en fantastik bokskog utanför Halmstad att gå i. Jag var även hemma, där det blev en del skogpromenader och svamplockning. 
 
September var jag även utanför Sveriges gränser för första gången. Filip och jag tog nämligen en dagstrip till Helsingör. Mycket trevligt!
 
 
 
  
 
 
OKTOBER
 
I början av oktober fick jag äntligen min kära dator! Som jag fortfarande är väldigt nöjd med. 
 
Vi fortfarande ute på mycket fina höstpromenader. Så himla fin tid på året att fota! 
 
Vi hade även stängt någon vecka på vår resturang denna månaden, under den tiden jobbade jag i city. Tills vi äntligen fick stämpla in på våran nyrenverade resturang (som förövrigt fortfarande inte är helt klar, lol som suger).
Vi passade även på att en kväll under den veckan ha personalfest, som vi hade på O´learys, med mat och bowling!
 
 
 
 

NOVEMBER
 
Denna månaden jobbade jag mest, men hann även vara hemma i Småland en hel del. Mycket skogsbilder blev det. 
 
Det var även i november man kunde vakna upp till frost ute, vintern började närma sig. 
 
 
 

DECEMBER
 
December var ju precis här. Men det var en av dem bättre månaderna. Även om det var första gången jag spenderade julen helt själv. 
 
En blåsig dag var vi nere vid stranden, som såg helt drömmig ut. Hade velat stå där hela dagen och ta kort, om man inte hade blivit till is. 
 
Jag skaffade även nya glajjor denna månaden. Som jag till en början var väldigt skeptisk till. Nu tycker jag dom passar mig finemang!
 
Helgen innan julafton var, hann jag även åka hem över helgen. Där var det så mycket snö! 
 
Sista veckan på året spenderade jag hemma hos min familj sen igen. Perfekt avslut ochb örjan på det nya året.