5 januari 2018

Ny almanacka

Allmänt

Hejsan! 
 
Det blev inget kalas för oss igår kväll. Istället blev det en mysdag hemma med film och lite gotte. 
 
Vid 11.30 idag stämplade jag in på jobbet. Timmarna gick väldigt fort. Och trots bra försäljning, så kändes det knappt. SKÖNT! Vi ungefär tio över nio stämplade jag ut och körde hemåt. 
 
Påväg upp till lägenheten kollade jag brevlådan och där hade min fina nya almanacka trillat in.
 
När jag sedan öppnade dörren här hemma, luktade det väldigt gott av maten fille hade lagat. Han hade gjort fläskpannkaka och den var faktiskt nästan lika god som pappas. Väldigt bra betyg. ;) 
 
Den senaste timmen har jag suttit och knåpat med ett arbetsbetyg jag ska skriva åt en kollega, som snart slutar hos oss. Men eftersom man kan skriva lite hur man vill, kunde jag inte riktigt bestämma mig hur just jag ville ksirva det. Nu har jag nog dock bestämt mig. Så får hoppas hon blir nöjd. :) 
 
Imorgon är det lördag och jobbhelg. Det är ju röd dag imorgon. Därför stänger Hallarna vid 18 redan, så förhoppningsvis är det ganska lungt imorgon? Men man ska aldrig tänka så, det är då det blir kaos. 
 
Trevlig helg!
 

Förlåt för väldigt dåligt ljus på bilderna. Men det är mörkt ute och bästa ljuskällan jag hittade var lysröret i köket. :_)
 
På framsidan pryder min fina lilla katt, som står mitt ute i skogen. 
 
På baksidan har jag min fina hund. En bild jag gillar väldigt mycket. Tyckte dessutom bilderna tillsammans passade väldigt bra. Skooog. <3
 
Jag såg även att på dem sista sidorna som man väljer själv vad man vill ha, fanns suduko som ett val. Så självklart finns det några sidor med det!
 
 
 
 
Och en lila "stjärnhimmel" som pryder varje sida. Fint ju. :))
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress