Nyårslöften?

Nu har ju ett nytt år precis börjat och då brukar ju de flesta börja med sina "nya liv" och nyårslöften. Vilket på ett sätt är ganska töntigt och något jag själv aldrig har kört med. För att jag vet att på en natt ändras inte hela ens livsstil. 
 
Men samtidigt förstår jag att det kan vara lite skönt att ha en speciell dag då man låter lite mål har velat sätta ett tag börja. 
 
Själv har jag det senaste året på många sätt levt ett liv jag tidigare inte brukade. Innan hade jag alltid en almanacka jag planerade mina dagar in i minsta detalj. Jag var ute och sprang innan jag började skolan eller efter, beroende hur jag hade planerat. Jag hade skolarbeten som tog upp min tid och som dessutom gjorde att läsning och sådan ingick. 
 
Sedan jag flyttade till Halmstad och började jobba med det jag jobbar, så försvann nästan alla sånna rutiner. Eller dem försvann inte, jag var tvungen att låta mig bryta dem. Annars hade min hjärna och mitt kontrollbehov blivit knäppt. För det gick inte ha fasta rutiner och planering, när jag jobbade dem tiderna jag gjorde och dessutom kunde bli inringd lite närsom. 
 
Nu har jag testat att leva så och visst det går. Men lite förändring vill jag göra. Därför har jag tänkt att sätta lite mål för detta året. Både som sporre, för det är roligt att ha mål att uppnå, men också för att jag behöver det. 
 

Mina Mål 2018
 
• Att införskaffa mig en kalender, som jag planerar mina dagar och veckor. 
 
• Börja träna regelbundet igen, kondition och styrka. 
 
• Börja plugga.
(detta har jag dock planerat från början att göra till hösten, men det passar på listan ändå) 
 
• Läsa minst en bok i månaden. 
 
• Sitta uppe på natten och fota stjärnhimlen, gärna månen också. 
 
• Lägga mer tid på min blogg. 
 

 
 
Mer än så tycker jag inte jag behöver. Jag tror inte heller att det blir något svårt att uppnå, för att det mesta har varit min livstil största delen av mitt liv. 
 
Har ni några mål eller nyårslöften kanske man säger, inför 2018? :)