Hejsan!
 
Igår hade jag tänkt försöka vända på dygnet, men tror jag somnade innan klockan var ett på natten. 🤔  Försökte då jämna ut det med att sova lite längre idag, men det gick inget vidare. Så vi får se hur det går att hålla sig vaken i natt på jobbet. 
 
När jag väl inte kunde försöka ligga kvar i sängen i morse gick jag upp och plockade i ordning och vek in den rena tvätten. Olle ringde och vi snackade i typ 40 min. Sen var vi tvugna att lägga på för att fille och jag skulle hinna äta och byta om innan vi skulle köra iväg till Biskopstorps naturreservat och gå en runda. Vi bestämde oss även för att försöka ta med smulan. 
 
Ungefär 3,5 kilometer och 2 timmar senare hade vi tagit oss runt en av vandringlederna. Tog betydligt längre tid med en katt, men det funkade bra det med. Vädret var helt fantstiskt, med klarblå himmel och frost på marken. Dock blev man lite kall om tårna. 
 
Påväg hem därifrån åkte vi förbi Max för jag ville testa en lyx-shake. Som var helt okej god, så nu behöver jag inte tänka på det mer. 😅
 
Nu har jag inte mycket mer planer. Måste försöka sova lite, men det kommer vara helt omöjligt. Äta lite mat ska jag göra också, sen är det dags för jobb 21-06!! 🙃
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Linnéa

vilka fina bilder och söt katt! Försökte lära mina katter gå i koppen när de var små men de storvägrade så slutade med att de blev både ute och innekatter ist :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress