Hejsan!
 
Nu har jag bara två jobbnätter kvar av denna veckan, sedan är det även helg! Längtar redan. Ska bara ta mig igenom dessa kommande två nätter också.   😅
 
Hur som helst. Igår var det en ganska chill dag. Vaknade lite för tidigt, kollade lite Sex in the Ciy, var ute och gick en sväng, fille och jag gjorde chokladbollar. Jag klippte även mitt hår med lite hjälp av fille, för det behövdes verkligen. 
 
Natten gick väldigt bra på jobbet, men jag var extremt trött de sista tre timmarna, då jag hade fått alldeles för lite sömn. Så det var ju en väldans tur att vi knappt hade några gäster då, fast det gjorde nästan en ännu tröttare. 
 
Idag lyckades jag iallafall sova till kvart i tre ungefär. Så det var ju bättre än igår! Fille gjorde lite frukost till mig, som vi åt ihop. Fast för han blev det lunch då. 😛  Klockan började närma sig fyra och vi klädde på oss för att gå ut och gå en längre runda. 
 
Så nu sitter man här lite småfrusen. Jag ska alldeles strax börja med middagen, ska göra någon böngryta hade jag tänkt. Vi får se hur det blir. 
 
Sen ska jag kolla SATC, kanske försöka ta en power nap också, innan det är dags att bege sig till jobbet igen. 
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress