Hejsan!
 
Nattens jobbpass, var något utav de roligaste passen jag någonsin haft. Eller iallafall var det nog det passet jag genuint har skrattat mest på, vi hade det så roligt! Vilket gjorde att timmarna verkligen gick fort. Jag som är en person som verkligen inte gillar att jobba natt, börjar ändra min åsikt lite. Det är iallafall kul när man väl är på jobbet, inte sömnen och det som förstörs dock.. :D
 
Jag var iallfall i säng runt halv åtta kanske? Kollade igenom lite socialamedier innan jag skulle försöka sova. Runt åtta var jag nog helt borta. Men redan 11.30 vaknade jag, för då hade jag satt ett alarm. FÖR JAG SKA VÄNDA PÅ DYGNET. Haha, kändes ju inte så farligt faktiskt. Jag gick upp, gjorde lite varm choklad och en macka till frukost. Kollade lite youtube, sen började jag plocka ihop all tvätt, för vid 13 hade jag bokat en tvätt-tid. Jag var ju tvungen att hålla mig sysselsatt om jag skulle kunna vara uppe. 
 
Någon 30 minuters powernap senare hade kläderna vi lagt i tumlare och skåp torkat, så det var bara att masa sig upp och hämta upp alla kläder. 
 
Lite efter 17 sedan tog vi och körde ner till Hallarnaför att gå en runda där, skulle ändå köpa ett schampo som bara finns där. Vi kollade runt i butikerna som hade en massa rea, men vi hittade inget. Förutom schampot då såklart! Vi avslutade med att äta lite, sen åkte vi hem igen. Och vi har faktiskt fått snö här under eftermiddagen som har gjort hela marken vit. 😍 ❄️
 
Nu sitter jag här med en kopp te och ska kolla på det nya Grey´s Anatomy avsnittet som har kommit ut. Sen ska jag äntligen sova och hoppas att jag somnar i tid. 
 
Puss och kram
 
 
Detta är schampot jag har köpt. Jag har aldrig testat det innan, men ska tydligen vara väldigt bra om man är känslig mot vanliga schampon..vilket jag är. :( Hoppas det funkar!
 
Malin

Vegan & crueltyfree..... fritt från veganer och grymhet. Låter bra!!!!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress