Hejsan!
 
Idag kom det äntligen en hel del regn! Så himla skönt. För både djur, natur och den stora brandrisken som finns just nu. 
 
Trots att det regnade till och från under dagen, har det varit väldigt varmt ute. Vi åkte iväg till Kosta efter lunch, där vi gick och kollade lite i butikerna, för att sedan avsluta med kulglass. Det var egentligen mest därför vi åkte dit, för att kunna äta glassen. 😅
 
När vi var tillbaka hemma hade vi tänkt ta ett dopp i sjön, men fick vänta i någon timme. Eftersom det blev en rejäl åskskur. Så fort det hade lugnat sig badade vi. 
 
Till kvällen åkte vi iväg hela familjen och åt ute, eftersom diskmaskinen här hemma har slutat fungera och ingen orkar diska. 😂 Jag klagar inte dock, det var både gott och mysigt!
 
Vi sitter förtillfället bara och chillar, lyssnar på lite musik och tar det lugnt. Denna veckan börjar lida mot sitt slut, vilket är lika tråkigt varje gång. Samtidigt som det blir lite skönare för varje gång jag kommer hem till vår lilla lägenhet  Halmstad. Det är skönt. Att jag äntligen kan börja sakna det lite ibland, trots att jag så ofta hatar det. 😂
 
Hoppas ni haft en bra fredag. Nu är det helg!
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hejsan!
 
Onsdag
Då var det tanläkarbesök och lagning av bilen inplanerat. Vilket båda gick bra. Tandläkaren jag hade, var en av dem trevligaste jag någonsin haft, vilket gjorde att jag inte tyckte det var så farligt att sitta där i stolen, trots att jag egentligen hatar det. När jag var hemma dock, fick jag ett mentalt sammanbrott p.g.a. lacket. Jag tycker det är såå äckligt. 😅
 
Min bil skulle ju lagas också. För någon vecka sedan när jag skulle köra till jobbet en morgon, lät bilen liiite annorlunda när jag startade den. Ljudet höll i sig till jag kom hem nu och jag bad pappa att lyssna. Det visade sig att jag hade ett litet hål vid ljuddämparen bara. 
 
Påväg till verkstaden för att laga den, lyckades hela ljuddämparen gå av..så det lät betydligt värre. 😂 Jag hade tydligen lastat bilen för tungt, sedan kört emot något. Kanske när jag körde hem vår soffa? Men nu är lilla skalbaggen fixad iallafal. Den är bättre än innan den gick sönder. 😎
 
Torsdag
Vi hade inget speciellt inplanerat igår. Vi åt jordgubbar på förmiddagen, som bara var andra gången i år för mig. De var så himla goda!
 
Efter det begav fille och jag mig ut på fyrhjulingen för att köra runt på nästan alla våra små skogsvägar. Både för att det är mysigt, men också för att det är himla viktigt att hålla lite koll på skogen ifall det skulle börja brinna någonstans.
 
Det bästa med hela torsdagen var att min bästa kompis Olle, som bor i Uppsala nu för tiden, var påväg hem till Småland. Han kom hem till oss runt 17.30 ungefär. Jag gav han lite födelsedagspresenter?? 😅 Några månader senare. Sedan åkte vi iväg och badade. Jag fick för mig att köra grusvägen till badet, istället för asfaltsvägen, vilket inte var ett så bra val. Eftersom vi var så många i bilen, blev den lite väl låg..och ja det slutade med att pappas ljuddämpare på bilen lossnade. Haha, jag vet inte hur jag lyckas faktiskt. 
 
Vi avslutade kvällen med att äta grillat hemma, innan Olle tyvärr var tvungen att köra hem till sin familj igen. Kanske att vi hinner ses lite på söndag förmiddag.
 
Idag är det fredag och vädret är fint idag med. Så vi får se vad jag och fille hittar på. 
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Min syster har tagit denna bilden med min kamera.
 
Min syster har tagit denna bilden med min kamera.
 
 
 
Vi har en massa små fina kattungar i byn nu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Badet avslutades med att Filip och Emil tog min flytpizza och simmade hem över sjön, så plockade vi upp dem på andra sidan. När dem var mitt ute på sjön, öppnade himmelen upp sig och ett skyfall kom.
Hejsan!
 
Denna veckan har både jag och Filip semester, vilket är skönt. Så i morse packade vi våra väskor och tog min lilla bil hem till Småland. Vi kom hit vi halv två kanske, men känns redan som om vi har varit här i några dagar redan. 
 
Vi var förbi en sväng hos famo och fafa. Vi var även över hos min lillkusin, för att hjälpa honom med hans mincraft som inte riktigt funkade som det skulle. 
 
Kvällen avslutades med ett väldigt perfekt kvällsdopp. Verkligen helt underbart. Det är sånna här kväller som göra att ingen stad i hela Sverige kan bli bättre än vår lilla by. 
 
Imorgon har jag en tandläkartid, strax innan nio på morgonen. Vanligt rutinbesök, men usch så otaggad jag är inför det. JAG HATAR ATT GÅ TILL TANDLÄKAREN. 😂
 
Efter det har vi inte jättemycket inplanerat. Vädret ska inte vara jättefint imorgon tydligen, därför är det svårt att bestämma nu. Men vi ska förmodligen hänga lite med min lillkusin, om han orkar med oss. 😅 
 
Vid klockan fyra ska jag sedan åka vdare till amo, där Linus ska fixa min bil lite. Som på något vis har fått en liten skada på ljuddämparen. Men enligt honom skulle det nog gå att fixa lätt imorgon. Så vi får hoppas det. 
 
Puss och kram
 
 
Såhär glad är jag över min uppblåsbara pizza jag har köpt till mig. 😅
 
 
 
 
 
 
 
En omysig sak med kvällsdoppet var ALLA BLINNINGAR. Ahh, blev helt galen på dem efter att dem hade hunnit bita mig några gånger.