5 Juli till 16 Juli

Hejsaan! 
 
Sommardgarna bara flyter på, så jag har knappt hunnit öppna datorn (därav lite bloggande). Har jag väl haft lite tid över till att bara "chilla", har jag power napat järnet. Eftersom min sömn på nätterna fortfarande är kass 90% av nätterna. Dessutom har jag vaknat med huvudvärk varje dag den senaste veckan, som sdan har hållt i sig mer eller mindre hela dagen. Vilket resulterar i en ganska trött Ellenor, som försöker sova bort den, utan resultat.. 
 
Hursom, jag tänkte därför göra en kort liten sammanfattning av några saker vi har hunnit med de senaste 12 dagarna. 😅 Jag har knappt tagit några bilder. De bilder jag väl har tagit är enbart halvtaskiga mobilbilder. Men det är bra det också. 
 

Den 8 juli, köpte Filip och jag oss en soffa. Det var rea på en soffa som vi hade kikat på ganska länge, så vi kände att det var läge att slå till. Det var dock inte så lätt att få hem den. Då min bil inte har dragkrok, samt är väldigt liten. Men soffan kom i tre olika paket, vilket gick utmärkt att knöla in med alla säten fällda. I tre olika last då. Inte jätteroligt attt köra fram och tillbaka. Men ack så nöjd jag blev. Känns mycket mer hemtrevligt nu! Har dock ingen bild på soffan?!? 😅
 
 

Så här kan Smulan se ut när jag vill försöka ta en gosig morgonbild. Vi båda är inte lika positiv till det. 
 
 

Jag var hurtig en morgon och var ute och cyklade innan klockan var sju på morgonen. Först cyklade jag och Filip till hans jobb, sedan fortsatte jag själv i en timme. Om det är något jag ser fram emot till hösten, så är det att börja få rutin på att träna innan klockan är 8. 
 
 

Många av mina dagar har bestått av att jag har hängt med en av mina bästa kompisar från Halmstad. Filip har också varit med, om han inte har jobbat eller sovit inför jobb. Mestadels har vi varit ute i solen och badat. Men vi har även suttit uppe till nästan fyra och bara snackat. Sådana kompisar ska man vara rädd om. ❤️
 
 
 
 
 

Förraveckan avslutades på ett perfekt sätt. Filips lillasyster kom till oss på lördagen och stannade till igår, måndag. Vi tog en del promenader, ett mysigt kvällsdopp, hängde på Tylösand igår när det var 30 grader, samt åt typ den godaste glassen någonsin. Ni borde besöka Möllegård när ni är i Halmstad någon gång. 
 
 
 
 

Puss och kram