Det blir bara bättre och bättre

Hejsan!
 
Trots att jag har haft några jobbiga nätter med dålig sömn, så går dagarna bara bättre och bättre. Det märks vilken skillnad det blir nu när jag inte längre jobbar alla konstiga tider, eller ens behöver närvara på jobbet.. 😅
 
Det har blivit en del häng på stranden. Ganska många cykelturer. Igår träffade jag en kompis från gymnasiet och hans flickvän som var här på besök. Vi gick en sväng på Hallarna, innan vi intog Tylösand. Vilket var fantastiskt skönt och roligt att kunna snacka med någon om grejer som händer där hemma och som känner en bra!
 
Tjugo över tre lämnade jag dem, för att åka hem där det var fotboll på shemat. Och det vi ju alla hur det gick! 🇸🇪
 
Idag har jag varit ute en hel del, dock inte solat. Eftersom jag vill låta min hud få vila lite ifrån all solning. Har även suttit inne och kollat lite The Handmaid´s Tale, som är galet bra!
 
Fille och jag cyklade ner till stan när han kom hem från jobbet. För där är International Street Market just nu. Vi köpte ingen mat direkt, utan bara churros som jag så gärna ville testa. Blev dock lite besviken på dem, för det ser godare ut än vad dem faktiskt är. 
 
Efter att vi hade käkat upp, cyklade vi vidare till brottet för ett snabbt kvällsdopp. Perfekt avslut på en perfekt dag. 
 
Puss och kram
 
Vi testade härom dagen att göra sötpotatis hemma för första gången. Vilket blev mycket lyckat!
 
 
 
 
 
 
Kolla på alla dem fina orkidéerna dem hade på marknaden idag!! 😍