Onsdag och torsdag

Hejsan!
 
Onsdag
Då var det tanläkarbesök och lagning av bilen inplanerat. Vilket båda gick bra. Tandläkaren jag hade, var en av dem trevligaste jag någonsin haft, vilket gjorde att jag inte tyckte det var så farligt att sitta där i stolen, trots att jag egentligen hatar det. När jag var hemma dock, fick jag ett mentalt sammanbrott p.g.a. lacket. Jag tycker det är såå äckligt. 😅
 
Min bil skulle ju lagas också. För någon vecka sedan när jag skulle köra till jobbet en morgon, lät bilen liiite annorlunda när jag startade den. Ljudet höll i sig till jag kom hem nu och jag bad pappa att lyssna. Det visade sig att jag hade ett litet hål vid ljuddämparen bara. 
 
Påväg till verkstaden för att laga den, lyckades hela ljuddämparen gå av..så det lät betydligt värre. 😂 Jag hade tydligen lastat bilen för tungt, sedan kört emot något. Kanske när jag körde hem vår soffa? Men nu är lilla skalbaggen fixad iallafal. Den är bättre än innan den gick sönder. 😎
 
Torsdag
Vi hade inget speciellt inplanerat igår. Vi åt jordgubbar på förmiddagen, som bara var andra gången i år för mig. De var så himla goda!
 
Efter det begav fille och jag mig ut på fyrhjulingen för att köra runt på nästan alla våra små skogsvägar. Både för att det är mysigt, men också för att det är himla viktigt att hålla lite koll på skogen ifall det skulle börja brinna någonstans.
 
Det bästa med hela torsdagen var att min bästa kompis Olle, som bor i Uppsala nu för tiden, var påväg hem till Småland. Han kom hem till oss runt 17.30 ungefär. Jag gav han lite födelsedagspresenter?? 😅 Några månader senare. Sedan åkte vi iväg och badade. Jag fick för mig att köra grusvägen till badet, istället för asfaltsvägen, vilket inte var ett så bra val. Eftersom vi var så många i bilen, blev den lite väl låg..och ja det slutade med att pappas ljuddämpare på bilen lossnade. Haha, jag vet inte hur jag lyckas faktiskt. 
 
Vi avslutade kvällen med att äta grillat hemma, innan Olle tyvärr var tvungen att köra hem till sin familj igen. Kanske att vi hinner ses lite på söndag förmiddag.
 
Idag är det fredag och vädret är fint idag med. Så vi får se vad jag och fille hittar på. 
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Min syster har tagit denna bilden med min kamera.
 
Min syster har tagit denna bilden med min kamera.
 
 
 
Vi har en massa små fina kattungar i byn nu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Badet avslutades med att Filip och Emil tog min flytpizza och simmade hem över sjön, så plockade vi upp dem på andra sidan. När dem var mitt ute på sjön, öppnade himmelen upp sig och ett skyfall kom.