Perfekt kvällsdopp

Hejsan!
 
Denna veckan har både jag och Filip semester, vilket är skönt. Så i morse packade vi våra väskor och tog min lilla bil hem till Småland. Vi kom hit vi halv två kanske, men känns redan som om vi har varit här i några dagar redan. 
 
Vi var förbi en sväng hos famo och fafa. Vi var även över hos min lillkusin, för att hjälpa honom med hans mincraft som inte riktigt funkade som det skulle. 
 
Kvällen avslutades med ett väldigt perfekt kvällsdopp. Verkligen helt underbart. Det är sånna här kväller som göra att ingen stad i hela Sverige kan bli bättre än vår lilla by. 
 
Imorgon har jag en tandläkartid, strax innan nio på morgonen. Vanligt rutinbesök, men usch så otaggad jag är inför det. JAG HATAR ATT GÅ TILL TANDLÄKAREN. 😂
 
Efter det har vi inte jättemycket inplanerat. Vädret ska inte vara jättefint imorgon tydligen, därför är det svårt att bestämma nu. Men vi ska förmodligen hänga lite med min lillkusin, om han orkar med oss. 😅 
 
Vid klockan fyra ska jag sedan åka vdare till amo, där Linus ska fixa min bil lite. Som på något vis har fått en liten skada på ljuddämparen. Men enligt honom skulle det nog gå att fixa lätt imorgon. Så vi får hoppas det. 
 
Puss och kram
 
 
Såhär glad är jag över min uppblåsbara pizza jag har köpt till mig. 😅
 
 
 
 
 
 
 
En omysig sak med kvällsdoppet var ALLA BLINNINGAR. Ahh, blev helt galen på dem efter att dem hade hunnit bita mig några gånger.
 
 
 
 
 
#1 - Sarah

De e då mysigt o ta ett kvällsdopp :)
Usch för blinningar :/