10 random fakta om mig

Hejsan!
 
Jag tycker sådana här listor är ganska roliga att läsa själv, därför tänkte jag dela med mig 10 stycken olika fakta om mig, som ni kanske eller inte vet.
 
  1. Jag har ett väldigt bra minne. Det är nästan fotografiskt, vilket är väldigt bra oftast.
  2. Min uppväxt när jag var liten var inte jättebra, tackvare min mor. 
  3. Skulle någon annan (eller jag själv) borsta eller sätta upp mitt hår, klarar jag inte av om man är så oförsiktig att håret "knäcks". Alltså att man hör hur ett hårstrå går av. Därför borstar jag sällan mitt hår, absolut aldrig när det är blött. Och vill helst inte att någon annan rör mitt hår. 
  4. Jag älskar att vara hemma istället för att åka iväg. När jag var yngre och min familj åkte iväg på semester på sommrarna stannade jag mycket hellre hemma själv i en/två veckor.
  5. Är jag själv antingen hemma eller ute och går, så pratar jag oftast med mig själv. Det bara kommer och jag måste prata högt, jag kan inte viska, då känns det konstigt. 
  6. Jag är rädd för surrande saker. Getingar, blinningar etc. Var väldigt rädd för flugor innan, nu tycker jag mest dem är obehagliga, men jag får inte panik om dem sätter sig på mig. 
  7. Jag har väldigt svårt att somna. Vilket jag tycker är extremt jobbigt. 
  8. Dock har jag extramt lätt för att vakna. Vilket inte är en bra kombination när man somnar alldeles för sent. Jag kan vakna av att en fästing kryper på mig, att det dyker upp någon onaturlig doft t.ex. svag rökdoft, eller bara av enkla ljud. Därav har jag nästan aldrig en natt med bra sömn. 
  9. Jag har extremt lätt för att börja gråta. Jag gråter när jag blir arg/glad, när jag tycker något är vackert eller om jag är ledsen. Det jobbigaste är dock att jag börjar gråta när jag blir arg, för då vill jag helst inte stå och lipa. 
  10. Jag har väldigt mycket fantasi, fast på ett negativt sätt?? Min hjärna hittar hela tiden på och inbildar sig saker. Går jag upp för en trappa, finns alltid tanken att någon kan ta tag i mitt ben. Börjar det skymma ute eller om jag är inne och det är mörkare, dyker det hela tiden upp läskiga figurer och ansikten i mina ögon. Eller om jag är själv i ett hus, så kan jag se och inbillda mig obehagliga figurer som står bakom dörrarna.               Har jag någon bredvid mig så är det aldrig någon direkt fara, då känner jag mig trygg samt tänker på annat. Men är jag själv gör det mig lite rädd, trots att jag är 21 och vet att allt bara är hitte´på.