Ännu en vecka har flugit förbi

Hejsan!
 
Sist vi hördes, då var jag hemma i Småland. Den helgen var fantastiskt bra och välbehövlig. Att jag kunde stanna ända till eftermiddagen på måndagen innan jag åkte hem, gjorde att det kändes som om man var hemma mycket längre!
 
När jag kom hem på kvällen sen, packade jag bara upp och sedan gick jag och la mig, för att jobba 21-06. Usch. Vilket jag även jobbade på tisdagen. För att sedan jobba 12-21 hela denna helgen. Vilket var tre fruktansvärt jobbiga dagar. Alldeles för mycket att göra med för lite duktigt folk, SÅÅÅ varmt och så var jag som har varit sjuk i nästan två veckor fortfarande helt hängig i kroppen.. 
 
Men idag har jag varit ledig!!! Det har varit så skönt. Har tvättat en massa, städat lite, badat och hadlat lite mat. 
Det har dessutom varit under 27 grader ute idag, så man ha kunnat röra på sig utan att avlida. Jag hoppas därför också på att kanske få lite bra sömn inatt. För dem senaste nätterna har det varit 25-28 grader inomhus i vår lägga under nätterna??! Kan ju säga att det är inte lätt att sova gott då. Så håller tummarna att jag får sova bättre inatt. 
 
Imorgon ska jag jobba 21-06 igen...dock fyller jag år, så det lättar kanske upp stämingen lite, men hade hellre jobbat vad som utom ett 06-pass. 
 
Jag jobbar till och med fredag också, sedan kommer familjen hit på lördag för att fira mig lite. Så det kommer förhoppningsvis göra denna veckans nätter lättare.
 
Hoppas förra veckan och helgen var bättre än min! 🌼
 
 
 

 
Något med bra med denna veckan är att det har blivit mycket bad. En dag åkte vi till Tylösand med en kompis och badade. Det var faktiskt första gången jag badade på den stranden, någonsin. Och då har jag bott i Halmstad i ett och ett halvt år nu. 😅
 
 
 
Var vi inte vid stranden och badade, så åkte vi till Brottet och badade. Som har blivit mitt nya favortiställe, dock bara om man är där när det inte är helt fullt av en massa jobbiga barn. Då är det bättre att gå till stranden och bada. 😅
 
 
 
 
#1 - Cristina

Grattis på födelsedagen!
<3

#2 - Rickard

Grattis på födelsedagen! :)

Svar: Tack så mycket! 😊
Ellenor Glamocak