Promenad i skogen

Hejsan!
 
Igår vaknade jag allt för tidigt, trots att jag hade varit uppe ganska sent. (Jag måste nämligen börja vända dygnet, eftesom jag på torsdag ska jobba natt igen..) Det gick inte att somna om trots att jag försökte, så då var det bättre att gå upp istället. 
 
Efter att jag hade ätit frukost betsämde jag mig för att gå ut på en längre promenad i skogen. Det var väldigt länge sedan jag bara gick rakt ut bakom huset, utan något mål. Men det konstigaste var, att för första gången gå en sån promenad utan en hund bredvid sig. Absolut inte lika roligt, inte heller alls så rogivande som det brukar vara att gå runt i skogen bara. Pixi förde med sig något lugn automatiskt lixom. Men jag antar det är en vane sak också. Efter två timmar var jag ganska go i kroppen ändå. Så ska försöka göra det oftare när jag är hemma. 
 
Hela eftermiddagen/kvällen var jag och min syster hos famo. Vi åt glass, jag löste en massa sudoku, vi snackade en massa och gick igenom ännu mer av famos alla kläder hon har överallt i huset. Väldigt bra kväll måste jag säga. 
 
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Det är min sista heldag här, innan jag åker hem i morgon. Jag är sugen på att gå ner till sjön och fiska, dock hade jag helst velat göra det med Filip. Men han är ju i Halmstad..så vi får se. Annars kanske jag bara ska sitta ute i solen och läsa, det är ganska najs det med. 
 
Puss och kram
¨