SEMESTER

Hejsan!
 
I söndags jobbade jag mitt sist pass innan jag gick på lite semester. Jag har delat upp min semester i tre perioder under sommaren. En vecka vardera, med tre jobb-veckor emellan. Jag tyckte det kändes bra. 
 
Men efter att jag kommer tillbaka från min semester, så börjar jag mitt nya schema. Som är betydligt minrde timmar i veckan. Vilket betyder att jag har lite "minisemester" hela tiden. Det känns bra. Jag hoppas all ångest jobbet ger, kommer försvinna nu. Det känns bättre redan nu. För så gott som jag har somnat de senaste tre nätterna, var riktigt länge sedan jag gjorde sist. 
 
Hursom, vi åkte iallafall hem hit till Småland i måndags eftermiddag. Och här kommer jag stanna till torsdag nästa vecka. Filip är här också denna veckan, men han åker hem på söndag, eftersom han ska jobba på måndag. 
 
Vi kommer även spendera vår midsommar här hemma. Så som vi gör ungefär varje år.
 
Idag har vi donat en hel del inför midsommar. Jag har även varit ute i famo och fafas trädgårs och fixat (med hjälp av filip), vilket jag tycker är så kul att få göra, nu när man bor i en lägenhet.. 😩 Imorgon ska jag fortsätta med trädgården här hemma, klippa gräs och trimma överallt!
 
Puss och kram
 
 
Jag har faktiskt inte tagit fram kameran än, sedan jag kom hem. Men här är några bilder som blev tagna under förra veckan. Bilderna med en litenunder är tagna av Filip, med hjälp av mig och så har jag redigerat dem lite. 
 
 
 
*
*
 
 
 
 
*
*