Söndag

Hejsan! 
 
Igår hann det med mycket kändes det som. Samtidigt som det var flera grejer jag hade velat få gjort, som inte hindes med. Men så får det vara ibland. 
 
Jag tvingade (och även lyckade) mig själv till att ta en längre sovmorgon igår. För att jag tyckte det kunde vara bra. Så istället för att gå upp halv åtta, som jag först vaknade vid. Sov jag nästan till klockan 11?! Väldigt skönt måste jag säga, dock är man gaaanska trött efter att ha sovit så länge. Trött, men utvilad. 
 
Vid ett-tiden släppte jag av Fille vid bussen. Han skulle nämligen till Halmstad igen för att jobba. Den bussen han hoppad på, hoppade min syster av och åkte med hem. 
 
Vi åkte nästan direkt till famo, där vi kollade igenom en massa gamla kläder famo har haft eller gjort i sina yngre dagar. Några guldfynd hittade vi, som vi fick ta. Annars hade dem bara slängts eller blivit bortgivna till en loppis. Jag får se om jag orkar med att göra ett inlägg med lite bilder på lite av kläderna. Jag gillar dem väldigt mycket iallafall, bara för dem är famos eller att hon har gjort dem! ❤️
 
Klockan fem kom resten av familjen till famo och fafa, så åt vi middag där. Det var rostbiffen som blev över från midsommar, så himla gott. 
 
 
Resten av kvällen satt vi bara hemma och snackade allihopa, tills klockan blev alldeles för mycket. Så som det ska vara. ☺️
 
Puss och kram