30 mars 2018

Påsk 🐥

Allmänt

Hejsan!
 
Igår var jag ledig, vilket var välbehövligt. På något vis lyckades jag sova till 17.30 ungefär?? Haha, så när jag vaknade var jag helt förstörd. Jag hade inte ätit eller druckit sen 02 natten innan och sen att jag vaknade så sent bara. Där av var det tur att jag var ledig, för jag hade aldrig orkat gå till jobbet vid 21 igen. 
 
Vid 22 hade huvudvärken börjat försvinna och jag började vakna till. Så jag gick till affären och handlade lite inför veckan, jag behövde dessutom lite frisk luft. 
 
Som tur var, så har fille ingen skola idag. Dock skulle hade gått upp och tvättat vid 07. Men vi ångrade oss. Istället var han snäll och satt upp med mig till 04 och kollade the walking dead. 😁 Sen var vi båda trötta och somnade ganska fort. 
 
Idag vaknade jag vid halv ett kanske, vilket var ganska tidigt, med tanke på att jag ska jobba inatt. Men eftersom jag somnade så tidigt igår, så var det oudvikligt. Solen lyste dessutom upp hela lägenheten, så det var inte lätt att sova. 
 
Filip skulle ta tåget idag vid 16, för att åka hem till sin familj. Så jag hjälpte till att packa lite, sen gick vi ihop till tågstationen. När jag hade lämnat av honom där, tog jag och fortsatte gå en sväng i det fina vädret. Det är verkligen underbart idag, Klockan är 18.33 nu och när man kollar ut känns det verkligen som att vintern är helt borta!
 
Jag ska alldeles strax försöka göra mig något att äta, sen kanske se om jag kan sova i en halvtimme. Sedan börjar denna jobbhelgen. Jag jobbar 21-06 fre, lör och söndag....jätteroligt faktiskt. Nja, så farligt är det inte. Helger är lite roligare iblnd, för det händer mer och vi är fler som jobbar. Så länge ingen är sjuk bara. :)
 
Hoppas ni alla får en fin och solig påskhelg! 🐥
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 

28 mars 2018

Matat ankor

Allmänt

Hejsan! 

Efter att vi fick över två decimeter med snö igår, sken solen idag när jag vaknade. Underbart! 

Jag hade lite överblivna brödkanter hemma, därför bestämde jag mig för att gå ner till bilbioteket, som ligger vid Nissan precis. För där brukar det alltid finnas ett gäng med ankor. Och jag hade rätt. Så jag stod där och matade dem idag, så himla mysigt. Filip tyckte jag var pinsam, men inte jag. Ankorna blir så glada, jag med! 

Jag sitter just nu på jobbet och har rast. Jobbar 21-06 idag med.. men det könns som om denna natten kommer gå lätt, kanske att timmarna kommer gå lite långsamt dock. Imorgon är jag ledig iallafall, det ser jag fram emot. 

Puss och kram 


(null)

(null)

(null)

Hejsan!
 
Igår var det en kaosig jobbnatt. Och när jag slutade vid 06 imorse, då var jag så redo att bara åka hem och sova direkt. 
 
Men när jag kom ut till min bil, för att köra hem. Låg det nästan ett decimeters snötäcke över bilen. Nyss var det påväg att bli vår och nu är det vinter igen?! Dessutom på mindre än typ 6 timmar? 😱❄️
 
Efter att jag hade duchat och äntligen skulle få krypa ner i sängen för att sova. Började de lasta av grävmaskiner och containrar precis utanför vår lägenhet. :) Och det har dem hållt på med fram till 14 ungefär. Så det var ju lätt att somna också. 
 
Jag lyckades iallafall få någorlunda sömn och gick inte upp förän klockan var 14.30. Tog mig lite frukost, sen ringde Olle och vi pratade och spelade lite. 
 
Eftersom snön nog inte kommer ligga länge på marken. Passade fille och jag på att ta en runda ute nu innan det blir mörkt. Ganska mysigt faktiskt, dock är det lite för mycket snö i luften för att man ska uppskatta det helt. 
 
Snart ska jag försöka börja med middagen. Tror jag ska göra någon böngryta. Får se lite. Sen efter det ska jag kolla lite Walking Dead. Ikväll jobbar jag 21-06 också. Hoppas det går bättre inatt. 
 
Puss och kram