Det har blivit vinter igen ❄️

Hejsan!
 
Igår var det en kaosig jobbnatt. Och när jag slutade vid 06 imorse, då var jag så redo att bara åka hem och sova direkt. 
 
Men när jag kom ut till min bil, för att köra hem. Låg det nästan ett decimeters snötäcke över bilen. Nyss var det påväg att bli vår och nu är det vinter igen?! Dessutom på mindre än typ 6 timmar? 😱❄️
 
Efter att jag hade duchat och äntligen skulle få krypa ner i sängen för att sova. Började de lasta av grävmaskiner och containrar precis utanför vår lägenhet. :) Och det har dem hållt på med fram till 14 ungefär. Så det var ju lätt att somna också. 
 
Jag lyckades iallafall få någorlunda sömn och gick inte upp förän klockan var 14.30. Tog mig lite frukost, sen ringde Olle och vi pratade och spelade lite. 
 
Eftersom snön nog inte kommer ligga länge på marken. Passade fille och jag på att ta en runda ute nu innan det blir mörkt. Ganska mysigt faktiskt, dock är det lite för mycket snö i luften för att man ska uppskatta det helt. 
 
Snart ska jag försöka börja med middagen. Tror jag ska göra någon böngryta. Får se lite. Sen efter det ska jag kolla lite Walking Dead. Ikväll jobbar jag 21-06 också. Hoppas det går bättre inatt. 
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
#1 - Angelica Wåhlin

Här har vädret också slagit om från vår till vinter. Så frustrerande!