Ledig helg och ny mobil

Hejsan!
 
I fredags var det en rolig dag på jobbet, med en skön fredagskänsla. Eftersom jag faktsikt var ledig lördag och söndag!
 
Under lördag-förmiddagen, var Filip i skolan. Då passade jag på att städa lite här hemma. När han var tillbaka på eftermiddagen åkte vi till Flygstaden, där jag skulle kolla på en mobil som jag har funderat länge på att köpa. Vilket jag tillslut gjorde, är så nöjd än så länge. Jag köpte en Iphone 8 Plus. Kameran är ju fantastisk för att vara på en mobil. Så perfekt när jag vill kunna ta okej bilder och inte har min älskade kamera med mig!
 
Vi hade tänkt bowla på kvällen sen med. Men all bowling i Halmstad är så dyrt om man jämnför med typ Växjö eller Gislaved! Så vi tyckte det var ovärt. 
 
Jag har även försökt att vara uppe så sent som jag bara har orkat. Eftersom jag ska jobba natt nästa vecka. Klarade vara uppe till tre igår nat kanske? Vilket gjorde att jag lyckades sova till nästa elva idag. Så inatt borde jag lyckas vara uppe ännu senare!
 
Idag åt vi frukost i sängen och kollade lite Walking Dead, som vi förövrigt är helt besatta av. Vi tog sedan och klädde på oss för att gå ut och gå en runda. Vi tog även vår runda förbi stan och gick in en sväng på Clas Ohlson och kikade. Hittade ett skal och skärmskydd till min Iphone, nöjd!
 
Nu ska jag nog ringa Olle på skype. Eller kanske kolla lite Walking Dead. Vi får se. 🤗
 
Hoppa ni haft en fin helg!
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - Angelica Wåhlin

Sååå kul med ny mobil ju :D