Måndag 5 mars

Heeejsan!
 
Long time, no see. Förra söndagen avslutades inte som planerat, vilket gjorde att jag fick stressa hem lite sent på kvällen i snöoväder. Samt så blev det att min vecka började lite stressigt på något vis. Dessutom har den senaste veckan bjudit på lite för lite sömn, eftersom Smulan fick för sig att börja löpa en vecka innan hennes kastrering är inbokad. :( Så hon har jamat och sett till att få uppmärksamhet hela tiden. ;) Trots det, var både helgen hemma i Småland och förra veckan väldigt bra, samt gick fort. 
 
Denna veckan har vi planerat in att städa lite extra vår lägenhet. Typ som idag, då organiserade vi våra garderober, som på sistone har varit kaos och överfulla. Vilket är så skönt nu när dem är fixade. 
 
Vi måste även planera vad vi ska laga för mat osv till på lördag. För då fyller fille år och vi ska bjuda hit lite av hans familj. Så vi får se hur det går, inte jättelätt faktiskt att komma på något lätt, smidigt, men samtidigt väldigt gott som alla kommer vilja äta.
 
Ikväll går jag på nattskift, vilket jag kommer jobba i två veckor nu ungefär. Det kommer vara så jobbigt, för så bra dygnsrytm jag har just nu var väldigt längesen jag hade. Men kan ju tyvärr inte göra mycket åt det precis. 
 
Nu ska jag gå och vika all vår rena tvätt vi precis var och hämtade, sen ska jag spela lite simcity. 
 
Hoppas ni haft en bra vecka. 
 
Puss och kram
 
Förra söndagen var jag och syster ute på en runda med Smulan. Denna gång var smul lite mer förtjust i snön. Längtar redan tillbaka. 
 
 
Idag gjorde vi oss tacos till lunch!
 
 
Smulan fick även ett eget halsband förra veckan.