Hejsan!
 
IgÄr var jag ledig, vilket var vÀlbehövligt. PÄ nÄgot vis lyckades jag sova till 17.30 ungefÀr?? Haha, sÄ nÀr jag vaknade var jag helt förstörd. Jag hade inte Àtit eller druckit sen 02 natten innan och sen att jag vaknade sÄ sent bara. DÀr av var det tur att jag var ledig, för jag hade aldrig orkat gÄ till jobbet vid 21 igen. 
 
Vid 22 hade huvudvÀrken börjat försvinna och jag började vakna till. SÄ jag gick till affÀren och handlade lite inför veckan, jag behövde dessutom lite frisk luft. 
 
Som tur var, sĂ„ har fille ingen skola idag. Dock skulle hade gĂ„tt upp och tvĂ€ttat vid 07. Men vi Ă„ngrade oss. IstĂ€llet var han snĂ€ll och satt upp med mig till 04 och kollade the walking dead. 😁 Sen var vi bĂ„da trötta och somnade ganska fort. 
 
Idag vaknade jag vid halv ett kanske, vilket var ganska tidigt, med tanke pÄ att jag ska jobba inatt. Men eftersom jag somnade sÄ tidigt igÄr, sÄ var det oudvikligt. Solen lyste dessutom upp hela lÀgenheten, sÄ det var inte lÀtt att sova. 
 
Filip skulle ta tÄget idag vid 16, för att Äka hem till sin familj. SÄ jag hjÀlpte till att packa lite, sen gick vi ihop till tÄgstationen. NÀr jag hade lÀmnat av honom dÀr, tog jag och fortsatte gÄ en svÀng i det fina vÀdret. Det Àr verkligen underbart idag, Klockan Àr 18.33 nu och nÀr man kollar ut kÀnns det verkligen som att vintern Àr helt borta!
 
Jag ska alldeles strax försöka göra mig nÄgot att Àta, sen kanske se om jag kan sova i en halvtimme. Sedan börjar denna jobbhelgen. Jag jobbar 21-06 fre, lör och söndag....jÀtteroligt faktiskt. Nja, sÄ farligt Àr det inte. Helger Àr lite roligare iblnd, för det hÀnder mer och vi Àr fler som jobbar. SÄ lÀnge ingen Àr sjuk bara. :)
 
Hoppas ni alla fĂ„r en fin och solig pĂ„skhelg! đŸ„
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress