19 mars 2018

Soool

Allmänt

Hejsan!
 
Sist vi hördes, höll Filip och jag på att fixa för fullt inför lite kalas. Vilket blev en bra dag, med god mat!
 
Vad mer har hänt? Jag har mest jobbat natt om "dagarna", vilket resulterar i en väldigt trött Ellenor, när jag väl är vaken och ledig. Vi har mest varit ute och gått en hel del, då vi har haft många dagar med fint väder. 
 
Jag har även haft mina tankar på mycket annat den senaste veckan, vilket har gjort mig lite mindre pepp på allt. Dessutom gjort att min sömn inte varit fantastisk alls. Hoppas på att det vänder nu dock. De senaste två nätterna har jag sovit bättre än vad jag har gjort de senaste två veckorna!
 
I helgen var även min syster här, det var välbehövligt och mysigt! Vi åkte till Gekås på lördag förmiddagen, vilket var roligt, dock tröttsamt med så mycket folk.
 
Idag ska jag jobba idag igen. Vilket det har kännts ovärt att vända dygnet för. Eftersom jag bara ska jobba dag i en vecka, sen jobbar jag natt i sex dagar nästa vecka igen. Lite efterliven schemaläggning där av vår RC, men vad ska jag göra åt det.. :-) 
 
Det är även personalfest för hela organisationen i Helsingborg ikväll. Men jag jobbar ju till 21.15, så kan och tänker ej köra dit. Synd. 
 
Nu ska jag stryka min skjorta och boka tvätt-tid, innan det är dags att åka till jobbet. 
 
Puss och kram
 
 
Vihar även gett upp med att ha tratt på Smulan nu. Då hon vet hur hon ska få av den själv hela tiden. 
 
 
Vi åt även årets första glass denna helgen.
 
Efter att vi hade lämnat min syster vid bussen igår åkte vi ner till stranden. Väder var helt fantastiskt och vi var ute och gick i två timmar nästan!
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress