Första helgen i maj

Hejsan!
 
Den här helgen blev ganska bra, samtidigt som den inte flög förbi alldeles för snabbt. Utan man hann njuta lite av den!
 
Efter lunch i lördags åkte vi tre ner mot Toftasjön, utanför Halmstad, för att kolla hur vandringsstigarna såg ut runt där om. Det var betydligt mycket mer folk vid stranden som är precis innan man kommer in i skogen, än sist vi var vid sjön. Därför var kanske Smulan inte jätteglad till en början. 
 
Väl ute i skogen, borta från allt folk gick det bra dock. Det blev ett par timmar vi gick. Men Eftersom vi valde att gå den sista delen utan att följa någon led, så kom vi lite väl fel. Så vi fick avsluta gåturen med att försöka ta oss ner från en "bergsvägg". Det tyckte inte Smulan var kul, men det gick bra det med. 
 
Lördagskvällen bestod först av att jag råkade fasta i ett nöstan två timmars telefonssamtal med pappa, som gjorde att vi råkade bli lite sena dit vi skulle. Fast det gjorde inte så mycket. 
 
Vi åkte iallafall direkt till Habib, där vi käkade lite pizza ihop. Sedan åkte vi in till stan för att samlas alla på Shotluckan innan vi gick till Mårtensson för att vara där resten av natten. 
 
Vid 05 somnade vi hemma i vår säng igen kanske. Men vid 10 var vi nog redan uppe och fixade lite. Var iväg på Arken zoo och köpte lite grejer till Smul. Vi hittade även ett par brassestolar till oss på Harald Nyborg, som vi ska ha i sommar. 😎
 
Så på eftermiddagen åkte vi ner till stranden och invigde stolarna. Vi satt nog bara och solade i en och en halv timme. Mer behövdes verkligen inte såhär i början. 
 
Idag har jag hunnit städa lite här hemma. Jag börjar heller inte förän vid 15. Därför ska vi snart göra oss lite lunch och sedan åka ner till stranden och sola lite. Vädret är SÅ FINT!!
 
Hoppas ni haft en fin helg!
 
Puss och kram