Kvällspromenix

Hejsan!
 
Igår var det fredag och jag hade det skönaste jobbpasset, 8-15. Hur skönt?!? Dessutom är jag ledig idag och imorgon, vilket gjorde att jag hade riktig fredagskänsla igår. Så bra!
 
Det var väldigt fint väder igår kväll. Vi tog därför en lite längre promenad på kvällen, som var fantastiskt fin. Vi gick åt ett håll vi aldrig gått innan, som nu nog kommer bli vår favorit slinga att gå. 
 
På kvällen sen kollade vi den sista Maze Runner filmen. Den var bra, men inte lika bra som dem två första. 
 
Efter filmen gick vi och la oss dirket. Vi båda var så trötta, dessutom är det bättre att vana tidigt idag!
 
Dagens planer idag: Vi har just nu en tvätt i maskin, som vi väntar på att ska bli klar för att vi ska kunna gå vidare med vår dag. Sedan är planen att vi ska åka iväg för en långpromenad med smulan och kameran, efter lunch. 
 
Ikväll är vi ett helt gäng från jobbet som ska träffas i stan på kvällen, för att sedan dra ut. Jag har varit väldigt taggad på det, men just idag vet jag ej om jag känner att jag orkar. Så vi får se ikväll hur det blir. 
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - Rickard

Det var väldigt, var ju inte länge sedan du skrev att ni gick prins Bertils stig för första gången? Hur många promenadstråk finns det i Halmstad egentligen?

Svar: Haha ellerhur! Det finns gott om det här, men finns säkert lika många på andra ställen, så länge man är villig att utforska lite!
Ellenor Glamocak