Pixi ❤️

 
Igår var det dagen då jag för sista gången höll om min hund. Sista dagen, som jag kunde burra in mitt ansikte i hennes päls och bara andas in hennes lugna doft. 
 
Hon blev 14 år och var aldrig sjuk en enda gång under dem åren. Förutom nu i slutet, då hon blev riktigt dålig. Därför beslutade pappa och jag att igår var det dags för henne att äntligen få somna in. 
 
Denna hund har varit min bästis så långt bak jag kan minnas. Hon kan alltid få en att le, samtidigt som hon är den bästa att trösta sig hos när man är ledsen.  
 
Hon har glatt hängt med på alla äventyr. Om det så har varit att åka moped eller åka ut i båten. Det var det bästa hon visste, att få hänga med ut på äventyr. 
 
Jag blir ju lite rädd, för just nu, känns det som om man aldrig kommer sluta gråta. Samtidigt som jag vet, att det blir bättre. Och att hon har det betydligt bättre just nu med, fri ifrån allt ont. 
 
Men oj vad jag kommer sakna denna fantastiska hund. Hon kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. 
 
Sov så gott, min älskade Pixi. ❤️
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack för allt ❤️
#1 - Cristina

Beklagar sorgen för en underbar Pixi . Ja det är tur det blir bättre med smärtan att mista sin bästa vän. För man tror att man ska gå sönder. Gör så fruktansvärt ont. Hon va med dig på många äventyr. Beklagar verkligen sorgen.